23. 7. 2008

Predavačka

Mala veľmi krásne oči, ktoré jej nepasovali k zvyšku tela. Smiala sa tak diskrétne, ako keď rehoľná sestra prdne na omši a písavala po nociach. V lete brigáduje v jednom butiku so šatami, kde si ju môže ktokoľvek obzrieť ak si prečíta jej profil a nájde jeho meno. Nebystrá, pekná a trošku chlípna.

Zoznámil som sa s ňou nechtiac, keď som sa preklepol v nicku kvôli novej myške. Napísal som „čau, čo zajtra?“ svojmu známemu a ona odpísala „budem v práci ako stále“. Takže som neváhal a povypytoval sa na prácu, na záujmy a všetky tie veci ktoré robia muži keď obletujú ženy. Písali sme len pár nocí, vykľula sa z nej celkom podarená čubka.

Ako veľa podobných predavačiek v obchodíkoch so zafarbenými odumretými rastlinami a zvieracími kožkami rôznych tvarov a farieb, aj táto bola pohľadná. Mala chémiou zničené, no dobre vyzerajúce vlasy svetlejšie ako pena na pive a dobre formovanú postavu. Gajdy mala statočné, už som sa videl ako ich nadúvam, a riťou prešla v pohode cez 90tky dvere.

Najviac som sa v duchu chichotal z mihalníc. Boli to také nalepovacie, ako keby z prílohy Káčera Donalda pre deti. Inak ak to niekedy uvidíte na žene, z mojich neskromných pozorovaní vyplýva, že ide o znak promiskuity. Možno zhoda náhod, ale Predavačka bola presne ten typ s jebacími očami a našpúlenými perami ku ktorým stačí priložiť...

Predavačka bola taký pohodový typ, ktorá keď si vypila, tak začala mať oplzlé reči, nenápadné dotyky rukami a keď žmurkala tými vejármi tak plašila muchy. Mala podmanivý hlas ako Dagmar Brisudová a vedela dobre šermovať jazykom. „Poďme ku mne“ je veta ktorá u mňa zježí vtáčie chlpy a otvorí prietok krvi do piatej končatiny.

Kým som u nej hltal pizzu, Predavačka sa už štartovala. Úplne ma dojalo skoro až k smiechu, keď som zistil že sa vypcháva uhorkou. „Nový zážitok, zapísať do pamäte natrvalo a rozprávať chlapom v krčme“, hovoril som si pri pohľade na vnárajúcu sa uhorku. „Tak čo spravíš?“ spýtala sa pripitým hlasom Dagmar Brisudovej a odplašila pár molí.

Čo som mal spraviť? Ako každý správny chlap som – z nej odhryzol špičku. Už len pre ten prekvapený výraz v jej tvári to stálo za to :-) Potom to už nebolo zaujímavé, klasická rozbíjačka na maderu. Celý čas na nás pozeral jej kocúr Mikeš, dosť si to užíval. Predavačka po niekoľkých predstieraných kŕčoch orgazmu vykráčala smerom do kuchyne k mojej pizzi. Po stehnách jej stekalo kundie mlieko a ...zazvonil mi budík. Prvý pohľad mi venoval môj vták, ktorý netrpezlivo čakal na ranný moč.
Čítaj viac...