6. 8. 2008

Výška

Výška mala niečo po osemnástke, prirodzene kučeravé ryšavé vlasy a nekonečne dlhé nohy. Keď sa smiala, tak sa všetkým mužom v jej okolí zduril miešok, keď chodila, robila prievan v myšlienkach. Výška bola nekomplikovaná osôbka, ktorá sa dala nahovoriť takmer na čokoľvek.

V úvodných fázach nášho zoznamovania sa javila ako svätuškárka, ktorá ma takmer pozvala na chrámové spevy a následnú schôdzku na fare po omši. „Katolicizmus je ako epidémia,“ behalo mi hlavou, keď som si uvedomil že je to veľmi populárny štýl, ktorý snáď dobieha len EMO. Niektoré vysoké ženy sú typ „zvonili ste pane?“. Táto bola presný opak – krehká s jemnými rysmi tváre.

Výška, ako som už naznačil bola krásavica na pohľadanie, mala 187 centimetrov a kučeravé vlasy jej siahali po prsíčka č. 75B. Jej hladké a štíhle nohy sa končili sexy chodidlami, topánočky 42ky pripomínajúce vaničku pre novorodeniatka. Aspoň nemusela v zime kupovať lyže. Nenosievala však opätky, nechcela si udierať hlavu o zárubňu a pozerať mužom do výstrihu.

Jazyk mala dlhý ako keď stúpnete chameleónovi na nohu kričiacemu od bolesti „pomóóóóc priatelia chameleóóóni!“. No na reč bola opatrná, na prvom stretnutí z nej vypadli zo štyri vety rýchlosťou srania tehly. Musel som ju osmeľovať vytváraním zábavnej atmosféry.

Takže keď prišiel čašník a spýtal sa „prepáčte, máte rezerváciu?“ tak som s nahnevaným výrazom v tvári oponoval „prepáčte, vyzeráme snáď ako indiáni?“. Usmiala sa, on nie, pokračoval „ten stôl je však obsadený. pane“. „Mne ho netreba, zoberte ho a doneste druhý,“ pokračoval som vo veselom duchu na hranici s drzosťou. Výška sa náramne prestrašila. Musel som jej vysvetliť, že čašník je môj spolužiak zo základnej školy a doberáme si tak každú návštevu s ktorou prídem na večeru. Na druhé rande som ju pozval do prírody, kde sme popri pikniku pokrstili jej zvierač. Môžem zhodnotiť, že toho pove-dala pomerne dosť.

Výhody nakladania vysokej ženy by som zhrnul takto:
- keď svieti slnko, poskytuje väčší tieň
- ak sa povracia tak jej nohavice sú dlhšie a pri utieraní nasajú viac tekutiny
- ak ste menší, namiesto tváre jej vidíte kozy
- ak roztiahne nohy, vojdete sa medzi ne aj dvaja vedľa seba
Čítaj viac...