24. 7. 2007

Prečo sa ozvať?

Určiť si cieľ je prvé pravidlo, bez ktorého sa úspech dostaví len málokedy a aj keď, tak náhodne. Pred tým, ako oslovíte svoj objekt záujmu, položte si otázku „Čo mám v úmysle?“ Chcete ju pretiahnuť lebo má peknú fotku? Alebo si chcete pokecať? Chcete nájsť partnerku na celý život? Je dôležité vedieť, kvôli čomu sa chcete k žene družiť. Podľa toho sa potom aj treba správať.

Sex

Určite najpravdepodobnejší dôvod, prečo ste sa dostali aj na tieto stránky. Získať si niekoho len kvôli sexu býva jedna z najnáročnejších vecí. Najmä preto, lebo odmena je veliká. Keď oslovujem dievča kvôli sexu, určite neprídem s priblblou vetou „Nedáme sex?“. Pri takýchto situáciách sa zväčša nedočkáme odpovede a aj keď áno, tak negatívnej. Nemôžete predsa chcieť, aby ste mali sex s niekým, kto vás nepozná. Empatia, schopnosť vcítiť sa do úlohy toho druhého je tu najdôležitejšia. Teda si predstavím, že som žena, ktorá je nadržaná, ale nemôže to dať na sebe vedieť, chodia jej samé ponuky na sex, no z pokecu sa nestretáva lebo je plný „úchylov“. Musíte zaujať, byť svieži a inovatívni, nenaliehať a vôbec to neskúšať spočiatku priamo. Toľko úvodom k sexu, určite sa k tomu ešte vrátim.

Priateľstvo

Úplne jednoduchá vec, pri priateľstve sa hľadá osoba s rovnakými záujmami, koníčkami, prípadne z rovnakého mesta. Píše sa o všedných veciach, zväčša len za účelom zabitia času a spoznávaniu sa bez úmyslu mať sex. Samozrejme, ideálne je, ak priateľstvo prerastie do vrúcnejšieho citu (som na seba pyšný, je to prvý krát čo je to slovo použité na blogu). Ženy osobitne často majú vytvorený model myslenia „priateľstvo – túžba – sex“. Z tohto modelu vychádza celá moja filozofia zvádzanie holiek na pokeci. Venujem mu ďalší článok v tomto týždni.

Nuda

Blbosť. Človek sa nikdy nenudí, sú len stavy v ktorých sa mu jeho konanie zdá bezvýznamné, stereotypné a neproduktívne. Zaháňanie nudy je azda najčastejší dôvod, prečo prichádzajú ľudia na pokec. Z môjho pohľadu je však každý chatujúci niekto, kto má očakávania. Čakanie na niekoho, kto mi pomôže zabiť nudu už predsa samé o sebe nesie posolstvo – nájdi ma. odporúčam vrelo sa vyhnúť témam „nudím sa, poďme písať“, je ich toľko veľa, že si vás určite nik nevšimne. Nikdy.

Vzťah

Muži zvyčajne lákajú ženy pod vidinou vzťahu na sex. Ženy píšu s mužmi, lebo o tom vedia, no tajne dúfajú, že z toho naozaj bude vzťah. A keď nie, tak sa aspoň zabavia. Písať si za účelom získania vzťahu je ľahké – nájdete spriaznenú osobu a dozvedáte sa o sebe veci. Podľa už spomínaného modelu teda najprv vytvoríme priateľstvo, potom túžbu, potom vzťah, z ktorého pramení sex. Väčšina mužov sa obmedzuje len na túžbu a sex. Aj to sa dá, niekedy si o tom napíšeme, ale dnes nie.

Určenie si cieľa písania je asi najdôležitejší krok, ktorý musíte zvládnuť. Je to ako v skutočnosti, len menej nákladné a menej osobné. Veľa možností Vám umožňuje veľa skúšania. Pokec je krásny v tom, že je v ňom tak veľa preveľa ľudí, že si v ňom naozaj každý nájde to svoje.
Chcete teda použiť kúzelnú vetu?

1 komentár:

Quinquaginta povedal(a)...

blog žeriem... dáva návod na to, ako osrať a zároveň radí druhej strane, ako nebyť osratý... VRELÁ VĎAKA(za všetkých):D:D:D