22. 8. 2010

Vyholená

Leto prinieslo niekoľko zaujímavých zážitkov, no určite jeden z najlepších bolo postretnúť Vyholenú. „Vraj odsaje aj šupku z jablka“, dušoval sa čitateľ, ktorý mi dal tip. Výhodou vyholeného lona a okolia zvierača nie je len to, že ak prdnete, tak to príjemne ťapká...

Vyholená posedáva celé dni na pokeci a kurví sa za peniaze. V miestnosti Sexzoznamka sa otvorene núka a preto bolo väčšou výzvou dostať ju zadarmo. Na moje prekvapenie, mala úroveň a vyjadrovala sa príjemne a gramaticky správne. Potom zavalašila 300 evry za noc a som ju teda presvedčil, že radšej pojdem s ňou na jednú noc, ako by som si kúpil na celú jeseň botasky.

Príjemné dohadovanie sa na sexe za peniaze sme pretavili do nočného písania plného úsmevov a senzačných odhalení. Vyholená bola ten správny typ, vedela že jedno hltnutie z nej priateľku neurobí, ale že si ním môže získať viac. Viac hltnutí = viac peňazí. Mala blond žehlené vlasy, akési farebné oči svetlej farby a posielala len fotky, kde mala šaty z kúska červenej látky, ktorý by sa hodil tak pre liliputánskeho toreádora. Skvelé.

Po niekoľkých večeroch, kedy som sa tváril zaneprázdnene cez deň, som si dohodol večeru. Nevinnú, vraj skúsime zistiť našu chémiu a podľa toho sa situácia vyvinie. Zosnoval som podľa receptu z netu vyprážaného lososa so zázvorovou omáčkou a očakával príchod dámy/i. Tešil som sa ako slimák na petržlen.

„Vau, Ty varíš?!“ zašvitorila prekvapene vo dverách vyzúvajúc si svoje štekle s platformou. „Jasné, som dobrý kuchár“ zaveselil som plný optimizmu, žerúc ju očami odhora až dole, v strede z oboch strán a dupľa k tomu. „Ja dobrý zákusok,“ odpinkla, žmurkla a už sedela ako tepša za stolom. Mal som nachystané skvelé ošahávacie triky popri varení, no Vyholená tam sedela a gúľala očami ako hladný cukrovkár v perníkovej chalúpke. Povečerali sme.

Zotmelo sa a ocitli sme sa tam, kde sa s Pokecológom môžete ocitnúť v takýchto chvíľach často milé čitateľky. „Teraz dáme niečo špeciálne“, vytiahla popri nočnej hre z kabelky nejaký kondóm. A fakt sme dali – nasadila mi ho ústami. Vyholená bola hladučká, ťapkala pri každom prirazení a jej štíhly driek sa držal bohovsky ako StanleyCup. Zrazu však Vyholená začala čosi nezrozumiteľne bľabotať. „Čo to? Preklína ma v nejakom starom jazyku?“, behalo mi hlavou pri furovačke, ktorá sa chýlila ku koncu. Tak som si ju užil aj s riekankami v cudzom jazyku.

A vysvetlenie na záver? Dozvedel som sa až keď bolo po všetkom. Tá trúba májová doniesla kondóm na extra dlhý zážitok a pri nasadzovaní ústami sa jej benzokaín dostal do papuľky, ktorá jej stŕpla a nemohla rozprávať extra dlho :-)
Čítaj viac...