3. 9. 2007

Ako to začalo?

Posledné obdobie sa ma ľudia vypytujú ako to začalo. Ako som sa dostal k takému zvrhlému a amorálnemu hobby, ktoré si však so záujmom prečítajú aj najväčší odporcovia príležitostného sexu. Možno aby sa vo svojej fantázii dokázali so mnou stotožniť. Možno nie...

Jedného krásneho dňa som si čítal obrázkový časopis po kvalitnom sexe s mojou priateľkou. Ach, prekvapujúce všakže. Ja a obrázkový časopis. Pomaly som zaspával pri škrabkaní chrbátika, keď som začul z diaľky vibráciu mobilu. Mám ho odjakživa nastavený na vibráciu, je príjemná a moje okolie nikdy nevie kedy ma chce niekto prekvapiť zaujímavým telefonátom, prípadne vyrušiť ma v nevhodnej chvíli. Verte, sú ľudia, ktorí sa na to tešia.

Jedna z holiek z pokecu sa dožadovala osobného kontaktu. Urýchlene, vraj seriózne. Večer v meste mi začala rozprávať o rozchode s priateľom. Vtedy som si uvedomil, že mám rád hraničné situácie v živote, vysvetlil som jej pár základných názorov k rozchodu a bolo navarené. Vrhla sa mi okolo ramien, ďakovačky nemali konca kraja. Vraj je jej lepšie. To bolo na programe pár dní, potom jej bolo ešte lepšie. Tí čo ma čítajú si to domyslia všakže.

Odjakživa ma bavila práca s ľuďmi, humanitárne smery sa tešili mojej prítomnosti. Etiketa, rétorika, reč tela, sociológia, psychológia, správanie ľudí sa v rôznych situáciách. V súkromí ma baví pomáhať bezodplatne ľuďom ktorí si pomôcť nemôžu, byť vašim poradcom a kamarátom. A to je asi tak všetko. Rozosmiať niekoho kto plače, rozplakať niekoho kto sa smeje. Samé drísty okolo toho, veď to poznáte, ako keď idete na pohovor a chcete čo najlepšie zapôsobiť.

Blog som založil preto, aby som si mal kde zapisovať situácie, ktoré ma naozaj bavia, s ktorými sa stretávam na pokeci pravidelne. Situácie ktoré neskôr možno zabudnem, mám o nich poznámku v pamäti, ktorá po rokoch vybledne. Spíšem si to, uložím. Jedného dňa príde chvíľa, kedy tu nenájdete novú poviedku, len nejaký arogantný odkaz v zmysle „tak zatiaľ“. A to, že je to na webe mi vyhovuje. Aspoň vidím, ako na niektoré situácie reagujú ľudia, ktorí si žijú svoje životy podľa svojich pravidiel, ktoré sa často diametrálne odlišujú od tých mojich.

Otázka pre diskutujúcich:
Ako by ste ma charakterizovali jedným jediným slovom?

20 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

chlap ... :-D ... T_lienka

-- kamikatze -- povedal(a)...

a kam sa podela ta priatelka co skrabkala chrbatik?
cakala som od tohoto clanku viac, asi niektore veci zacinaju jednoduchsie ako si predstavujeme :)

jednym? to uz napisat A4 by bolo jednoduchsie :)

Pokecológ povedal(a)...

Nedavam lahke podnety na diskusiu Kami :-)

Anonymný povedal(a)...

jednym slovom...
to je velmi tazke.
skusim to dvoma: chudobny kral.

pripominas postavu z mojej oblubenej knihy.

janu

-- kamikatze -- povedal(a)...

asertivne opakujem otazku: kam sa podela ta priatelka? :Didem sa hlboko zamysliet. uhmmm...

dievčatko s dáždnikom povedal(a)...

myslím, že ktosi už povedal, že keby si bol žena, nazve ťa kurvou, (tak mi napadlo, že je to ako s análnym sexom, chlap ho chce od ženy, ale keby mu strčila do zadku čo i len ceruzku, asi by sa zjančil- neplatí celoplošne) :o)

takže jedným slovom? takýstrašnesebavedomýtýpekčolúbisex

.o)

Fabo povedal(a)...

Jedným slovom? Nemožné... snáď len - Pokecológ...

swarovski povedal(a)...

gwu: ceruzku nemusim, ale zensky jazycek neodmietnem :))

dievčatko s dáždnikom povedal(a)...

ty zhýralec zhýralý, jazýček by si rád? :p
veď počkaj keď ťa stretnem :o)

Anonymný povedal(a)...

Zhyralec

Anonymný povedal(a)...

hajzlik...;)

snehulienka povedal(a)...

jednym slovom ? GIGOLO !

sas povedal(a)...

Takze toto je dalsi swarov blog? A co, tamten prvy uz neobhospodarujes?
Celkom by to bolo aj v duchu toho, ze takto mas tu neustalu triasku z "novosti" dotykov a to vsetko blabla... Ak by som mala teda len jednym slovom, tak by som povedala, ze - incomplete -

Pokecológ povedal(a)...

Nie som swaro, som Pokecológ.

Anonymný povedal(a)...

kokotko si :) (p) vieme kto ;)

Anonymný povedal(a)...

no mne sa najviac pozdavalo to hajzlik. asi tak.

stano

Anonymný povedal(a)...

Bender´s evil twin...nie je to jedno slovo, ale s... na to .)

Anonymný povedal(a)...

Sebastian ... i ten si viedol denníček a mal podobné hobby, a keďže Cruel intention je u báb dosť obľúbené, ktorá by nechcela svojho Sebastiana ... ;)

Anonymný povedal(a)...

rozpravkar...?:-)
ale to vobec nevadi,ze zapajas fantaziu,pretoze sa to cita dobre:-)

Anonymný povedal(a)...

Trochu odveci ale s tvojich článkov sa mi dostáva vela nových myšlienok,metafor,povedzme tiež "slovnej zásoby"=DD velmi náučné=D zhrniem to velmi inšpiratívne po vypustení niektorých slov vyznie to tu divne ale neriešim ludí dúfam že si ma aspon,pokecolog,pochopil=P