25. 9. 2007

Fajkomat

Každý máme svoje hobby. Pestovanie petúnií, radosť zo zasievania zla, zbieranie poľných kvetov bez spodného prádla. Ja mám rád ženy, ich rozmanitosť, pôsobivé gestá a v neposlednom rade vôňu neistoty pri rozkročenej náruči.

Fajkomat mala rada fajčenie vtákov. Robila to s takou obľubou a ukrutným zápalom, že sa z nej stala vychýrená gurmánka. V spoločnosti ktorej sa pohybujem sa celkom v pohode a hladko posúvajú tipy na osvedčené radodajky. Aj preto milujem ľudí, ktorí ma obklopujú. Vypýtal som si nick.

Klasická konverzácia, trochu infantilných vtípkov, štipka humoru, dúšok inteligencie, za lyžičku šarmu a je navarené. Fajkomat sa chytila úplne jednoducho, takmer som si pri písaní s ňou stihol upiecť kačku a popri tom som volal s pár ľuďmi. Mala rada zábavu, v profile sa dušovala, že sex bez lásky v žiadnom prípade nebude a pri fajčení mala „jednoznačne nie“. Kryla sa lepšie ako katolícki kňazi hľadajúci vykakaných miništrantov.

Stretol som sa s ňou podvečer koncom prázdnin, kedy v meste bolo veľa mladých ľudí. V tom dave som si ju takmer nevšimol. Ak ste do niečoho veľmi ponorení, stane sa že vám unikne dôležitý detail. Z rozprávaní kamarátov som si nevšimol, že opomenuli jej vek. Z písania s ňou to bola posledná vec čo ma zaujímala, po vete „chcem Ťa dnes večer“ som už v oslavnom tanci obmýval vo vani vtáka a nerozmýšľal som nad vekom.

Na stretnutie prišlo nejaké dievčatko, myslel som, že predáva kytice pre zamilované páry, alebo chce požičať cigaretu. Fajkomat. Skoro som sa poskladal do kocky, keď sa predo mnou objavila mladá študentka, ktorej sa dalo odhadnúť letokruhovou metódou zo 16 rokov (odrežeme nožičku a zrátame letokruhy). Chlapci spomínali, že zavolali na byt Fajkomat, vyhulila ich tam piatich v rade a potom sa pobrala domov, no nik z tých parchantov nehovoril o tom, že u nich zabudla šlabikár.

„V parku, či u Teba?“ spýtala sa po chvíli sprosto erotickej konverzácie mladá geňožrútka. „V parku a potom u mňa,“ odpovedal som sebecky a odhodil predsudok do koša pri lavičke ktorá v ten večer bola vstupnou bránou do raja.

10 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

Pan veduci, volako v polovici pribehu nam zaspavas, ci prestavas dopisovat tieto prispevky, co sa stalo? Mna by este napriklad zaujimalo, ake mala slecna genozrutka fajkomatova oci alebo ci mala piercing v jazyku, ci nejaku trefnu hlasku co mohla povedat po odbere tvojej vitaminovej vzorky. Potes nas trosku viac v tomto uponahlanom svete!

Pokecológ povedal(a)...

Ach správne, zabúdam na detailov chtivých čitateľov. Sľubujem, že ďalší článok bude detailnejší teda.

umbrella povedal(a)...

geňožrútka??? nechutné, chlapi vy ste prasce, páči sa vám keď prehĺtame, ste z toho vzrušení, napichaní, na vetvy a potom nás nazvete geňožrútky???

poko máš u mňa 10 bezvýznamných ale VEĽKÝCH mínusových bodov...

!!!

Anonymný povedal(a)...

uz je to nuda... chlapec sa od takeho vymyslania si uz unavil...

Anonymný povedal(a)...

Dzdnikova nemas tam jedno volnemiesto pod tym dzdnikom?Suhlasim s tebou,chlapom sa to paci ked prehltate,ale co si od neho cakala?Netaji sa tym,ze je arogantny.Bolo by blbe nazvat ju dievcatko co rado fajci,hlavne dost neprakticke,nemyslis?To je ako s chlapom co rad lize jaskynky,proste je kundolizac:)

Pokecológ povedal(a)...

Ambrelka,
s tými desiatimi bodmi som si obvešal noru v ktorej prebývam od kedy som sa takto hrubo previnil. Je to len pojem, expresívny a pejoratívny. Odpusť, zvem Ťa na uzmierenie na defloračnú párty organizovanú katolíckym združením Čistota...

Anonymný povedal(a)...

hahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...jiiihhaaaaaaa.....pokecolog ideeees:-))

Kozo povedal(a)...

2Dážničková: Zase neber si to osobne. Treba rozlišovať. Ja si tiež neberiem osobne, keď tvrdíte, že chlapi sú arogantné sexistické prasce. Keby to aj hneď na mňa sedelo ako riť na šerbeľ. Chce to trochu nadhľadu. Nie je to možno to najlichotivejšie označenie, ale prečo sa hneď pohoršovať ? :) Keep smiling ....

Anonymný povedal(a)...

viete co je vtipne ze nikto z komentujucix sa nepytal na nick tej holky :DD bo ja by som ho celkom rad :DDD

Anonymný povedal(a)...

Aky ma nick fajkomat?