19. 9. 2007

Módne trendy

V každom počasí a každom čase hútam nad módnymi trendmi. Sú obdobia, kedy sa vyslovene teším príchodu niečoho hriešne vzrušujúceho a vyzývavého, no taktiež aj chvíle kedy plačem od smiechu, alebo nešťastia.

Bohovský nápad bol vynález baleríniek, či ako to vy dievčence nazývate. Úplne neatraktívne, nepodčiarkuje krásne dokončenie nôh. Totálna hlúposť, najhoršie sú balerínky čo vyzerajú ako keby ich nosil Vinetou v druhom dieli. Dnes som videl jednu mrdu na zastávke, bola totálne trendovo oháknutá, no na nohách mala také kapce, že amen. Vyzerali ako zboku vyrezané nábojnice z leteckého dela. Určite sa vám v tom pohodlne chodí, milujete ich ľahkosť. Také sračky odporúčam na atletickú dráhu, nie na vábenie mužov.

Korálky. Je mi šuma fuk aké sú momentálne doplnky v móde, ale keď vidím poviazanú nalpu so šesťmetrovými korálkami mám dosť. Niektoré korálky sú fajn, klitorisové šperky tiež mávajú guličkové tvary a nesťažujem sa. Zavesiť na seba korále vyzerá niekedy ako keby ste zvešávali vianočný stromček, alebo nosili cesnak k babke na pôjd.

Legíny. Niektoré módne výstrelky potrebujú trošku viac citu pri ich aplikácii. Narážam na to, že nie všetko sadne každému. Veľmi ma bolí, trápi a sužuje, keď vidím nejakú dyňu čo sa jej šúchajú nie že stehná, ale ešte aj lýtka, ako je nasúkaná v legínach len preto, že je to „in“. Ženy majte súdnosť preboha, ja tiež nie som vševed i keď tak často zniem, ale čo je veľa to je veľa.

Kombo. Úplne úchvatné je, keď sa kočka zmaľuje ako varan, hodí na seba hypermoderné tričko, nejaký zvršok, legíny do nôh ktoré vyzerajú ako výhybky do pekla, k tomu vinetuovky, sedem až deväť metrov koráliek, ideálne rôznych veľkostí a na tvár si dá okuliare. Nie na oči, ale na celú tvár, vidno jej len leskované pery a bradu. Takéto kombo je typické pre vidiecke komunity navštevujúce mestá, prípadne ľudí, ktorí sa nevedia odhadnúť a každý ich krásny deň je pre ostatných zážitok ako na karnevale.

Zámerne som si vybral túto tému, na základe dotazníka som zistil že čitatelia tohto blogu sa radi hádajú na rozdieloch medzi mužmi a ženami. Samozrejme nechcem podnecovať súboj pohlaví, alebo niekoho uraziť, prípadne dehonestovať, len mám literárnu krízu a nemám do čoho pichnúť...

7 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

NEMAS do coho pixnut a to je jak mozne?hmmm

Anonymný povedal(a)...

bejbe keby si toto vtlacil do knih ako matkin,tak budete konkurenti:)))

Anonymný povedal(a)...

joj nie anonymna:D ale kiki

Pokecológ povedal(a)...

Buko to bol sarkazmus :-)

Kiki - jasne, ale az ked toho bude trosku viac, budeme spolu chodit na prechadzky a nasim detom pred spanim predcitavat aky bol ich otec ked spoznaval ich mamku ;-)

Fabo povedal(a)...

Neverím.

Neverím že dokážeš ešte do tretice tak dokonle vystihnúť moje pocity ako teraz a pri ostatnom filozofickom článku ktorý som obdobne zhodnotil :)

Anonymný povedal(a)...

Pekne si to vystihol. Este by som osobne pridal par veci:

Ciganske oringle. Nausnice co trosku pritiahnu pohlad na nevyraznu tvar, ci dokreslia vseobecny vyraz su v pohode. Ked ma ale baba na usiach kruhy ako na gymnastike ci pripadne velkosti, ze by tam mohli sediet andulky, je to trosku trapne. To mam chut ju za to zavesit na vesiak.

Gelove nechty. Tiez dobry vymysel, je to celkom fajn mat take zaborene do chrbta ked obstastnujes nejaku slecnu na ktorej su nalepene... len to netreba prehanat v gycovitosti a dlzke. To uz ti potom pipka ani nevie riadne stiahnut gate, ci cvaknut si listok v MHD ked ju posles domov nocakom.

Joj a raz som slecne zlozil podprdu a mala ju vystlanu servitkami pre lepsi imidz... tak este ze bola srandistka, aspon sme si mali do coho utriet sopel a slzy co nam od smiechu vyhrkli.

Lovu zdar!

umbrella povedal(a)...

dokonalé, pod toto by som sa podpísala, aj keď gorále sa mi celkom páčia, ale iba s vkusom zvolené :o)