6. 1. 2008

Ryšavá

Chatovala v miestnosti pre starších niekoľko večerov. Pár krát som si prezrel jej profil, vyzerala byť naozaj staršia ako ja, vzdelanejšia a škaredšia. Ale bola ryšavá, hodila sa do zbierky tohto kvartálu. A tak som začal napĺňať novoročné predsavzatia a útroby Ryšavej...

„Rozvaha, opatrnosť, kľud.“ Toto motto mala zrejme napísané nad svojou posteľou plnou fotiek z detstva, kde ešte snáď vyzerala k svetu. V dnešných časoch je Ryšavá na tom o poznanie horšie. Tvár ako vrak vlaku však prebíja v štatistikách krásny dekolt zdobený plnými prsiami. Bielej farby. No áno, čo si budeme nahovárať, Ryšavá bola bledá ako mlynárova dcéra. Mohla hrať pantomímu bez mejkapu a nikto by si nič nevšimol.

Klamal by som, ak by som ju označil za zhyzdenú štetku, ktorej by som sa nedotkol ani metrovou palicou. Moja palica má len pár centimetrov a Ryšavá rozhodne nie je štetka. Svoju krásu nemôže prezentovať pred ľuďmi naplno, nakoľko pri prvom dojme zväčša zutekajú do protiatómových krytov, prípadne na pohotovosť, nechať sa zaočkovať. Tak nejak, samozrejme inými slovami mi opisovala svoj vzťah s mužmi.

„Milujem ženy, ktoré vedia čo chcú,“ pomyslel som si pri čítaní jej pozvania na kávu. Nemusel som používať žiadne KV aby som si ju získal. „Dúfam, že nezutekáš a dáš mi príležitosť presvedčiť Ťa, že na tom nie som až tak zle,“ prízvukovala Ryšavá v SMSke pár hodín pred stretnutím. To už som si česal vtáčie chlpy a rozmýšľal nad miestom činu.

Ryšavá bola doktorandka na vysokej škole, rada čítala romantické knihy, s kamarátkami navštevovala latino diskotéky, obliekala sa do kvietkovaných obrusov, ehm šiat, mala takýto účes a počas víkendov chodila hrávať squash so svojou tlstou kamarátkou, aby si dvihla sebavedomie. Celkom normálna žena, zmierená so svojím osudom.

Rozprávala veľa a k veci, pila biele víno a tvárila sa pri tom ako keby prišla z Olympu na chvíľu pozrieť, ako sa darí smrteľníkom. „Nechceš sa zastaviť na pohárik?“ zašvitorila pripitá pri odprevádzaní. „Áno, môžeme sa spolu vyspať hneď,“ pomyslel som si a riekol : „Jasné, prečo nie.“ Zvyšok cesty som si ju predstavoval nahú a uvažoval o jej úchylkách.

„Zviaž mi ruky,“ vyhupla na mňa po pár sekundách neistého sexu. Zviazal som, tešil som sa, že som stretol prvú bondage holku z pokecu. „Fasa,“ pomyslel som si, keď som jej už viazal aj nohy na jej žiadosť, „len či mám dosť miesta v taške na monitor, čo vidím na stole,“ pokračoval som v dumách o tom, ako sa dá zneužiť poviazaná žena na bruchu, ktorá nevidí do miestnosti.

Mala takú bielu riť, že ak by sa nechala nakladať snehuliakom, nebolo by vidieť kto je hore. Nekričala, len tíško zastonala keď ju niečo podnietilo. Napadlo ma uhasiť na nej vonnú sviečku, ale som predsa gavalier. Nafotil som ju. Do mobilu, bez jej vedomia, počas nakladania. Chcel som jej ešte niečo napísať na chrbát, ale nemal som fixku, ani pripravený text.

Nechala si to vystriekať do zadku. „Shalom bitch,“ lúčil som sa s ňou v duchu pri východe slnka kráčajúc po chodníku a pozerajúc si mobil. To bolo posledné, na čo si pamätám pred tým, ako ma zdvíhali zo zľadovateného chodníka okoloidúci.

9 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

ryšave sa hovori že su naružive,ale tiež musia byt aspon trosku pekne a mat sexapel

Anonymný povedal(a)...

konecne zase stary dobry pokecolog

Anonymný povedal(a)...

Pan veduci, toto sa super citalo! Musim ti poslat nejake fixky, mohol si jej tam fuckt nakreslit nejakeho truda Vilka. V 'Sedim na konari' Bolek Polivka zahlasil - kto nemal rysavu, nevie co je laska. Tak o lasku tu nejde ale obcas si zahrdzavit bagulu nie je zle... Len tak dalej a lovu zdar!

swarovski povedal(a)...

aj si ju odviazal, alebo sa vratis o tyzden pre ten monitor?
:)

Pokecológ povedal(a)...

:D

Kozo povedal(a)...

A ja som čakal, že napíšeš, že strašne kričala, keď si odchádzal a ona bola stále uviazaná.

Anonymný povedal(a)...

Že "keby ju nakaldal snehuliak" :D:D:D:D
No ja mam dost

Unknown povedal(a)...

pre take pripady treba mat cislo na 24 hodinovu stahovaciu sluzbu :D

Mischeline povedal(a)...

tak nad týmto článkom som sa dosť pobavila:D klobúk dole fakt... výber slov a ten snehuliak :D