13. 1. 2008

Spolubývajúca

Mám rád keď sa ľudia poznajú a nemusia prechádzať úvodnými zoznamovacími fázami. Neviem či sa pamätáte, ale raz dávno som si predstavoval, aké by to bolo robiť so spolubývajúcou Vážnej. Vítam vás teda v delikátnej story o jej Spolubývajúcej.

Delikátnosť som pri Spolubývajúcej našiel hneď v niekoľkých smeroch. Zhrnul by som to do jednej rozvitej vety: „Spolubývajúca mala famózny zmysel pre humor, krásne vlasy ako z reklamy na Shaumu, kde sa tá dabovaná pizda teší, že v jej rade stojí viac mužov, excelentnú slovnú zásobu ako z krížovky a postavu takú, že jej najslabšia časť bola mojím najväčším snom.“

„Ahoj, pamätám si Ťa ako zábavnú spolubývajúcu Vážnej,“ bola moja prvá veta, keď som ju našiel na pokeci. „Ja Teba ako jej favorita na vtedajší týždeň,“ prekvapila Spolubývajúca zmyslom pre humor. A možno ani nie :-) Tak či onak, po pár minútach písania som sa jej opýtal, či nemá záujem ísť si so mnou zahrať nejaký barový šport.

Išla. „Ty koki, jej zadok vyzerá lepšie ako môj ksicht,“ pomyslel som si keď sa predklonila pri hádzaní bowlingovej gule. Popri bowlingu sme popíjali, tlachtali o Vážnej a nenápadne sa k sebe približovali v duchu „alkohol zbližuje, pokecológ zlizuje“. Už spolu nebývali, vzduch bol teda čistý, fúkal mi do plachiet jemný vietor a v podpalubí som viezol exotického vtáka sediaceho na vajciach.

Spolubývajúca bola jedna z tých spoločníčok, na ktoré sa pozerajú muži v bare a chceli by vám rozkopať podpalubie a potopiť loďku, len aby nastúpila k nim. Bola vyššia, plavovláska, mala pekne vykrojený úsmev, biele zuby, vlnku v ofine ako Cindy v 90tych rokoch, neprekonateľný zadok a lákavé nohy. Po treťom pohári vína ma pri výbuchoch smiechu ťapkala po hrudi a po uvedomení faktu, že sa ma dotýka, začala cudne klopiť zrak.

„Budeme raňajkovať u mňa, či u Teba?“ položil som triviálnu otázku keď som videl, že dáma je naklonená myšlienke páriť sa. „U mňa, treba mi srať a u Teba by som nemohla,“ bola veta, ktorá ma položila do kolien. „Úprimnosť sa cení,“ nejak som zo seba vysúkal vetičku tesne predtým, ako sa začala smiať. Neklesla tým, len preskočila pár mesiacov seriózneho vzťahu, ktorý nás nikdy nečakal.

7 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

Opäť prirovnania a hlášky, ktoré ma vždy dostanú do kolien ... Skvelá práca, ako vždy ;) Mať takúto fantáziu ...

Anonymný povedal(a)...

Hmm.. ako by povedal Lučenic.. "Veľmi výživný článok.." :)..

Anonymný povedal(a)...

skvelý text, ty by si mal pracovať v novinách ak ešte nepracuješ

Anonymný povedal(a)...

tak to s tym sranim ma dostalo.. :D

Anonymný povedal(a)...

:)chalan...si božíí....to su vety....ako od Shakespeara....bože..kde
Ty na to chodíš....god bless U :D

Anonymný povedal(a)...

nooo,tusim ze nasho neohrozeneho pokecologa ta kocka zaujala cimsi hlbsim ako vaginou...neopisal totiz samotny sex,akoby si mal pred nou respekt..

Anonymný povedal(a)...

no koniec som sa vazne nasmiala:Daj na ostatnych clankoch..mal by si t vydat knizne:Dbol by to bestseller