28. 4. 2008

O detailoch ženského tela

Ľudské telo je dokonalý stroj. Aj to najlahodnejšie jedlo a najkrajšiu prílohu dokáže premeniť na obyčajné hovno. Venujem tento článok mojim pozorovaniam tiel holiek z pokecu. Oddychovo, pejoratívne vám odhalím pár poznatkov, ktoré som nadobudol. Článok je informatívny.

Vlasy
Ocikaná slama, vyryhaný rezanec, brezička... najhoršie možné pomenovania pre vlasy aké ma napadajú. Vlasy sú niečo, čo o nej prezradí na prvý pohľad dôležitú vec – ako sa o seba stará. Dve extrémne situácie, ktoré ma napadli...
a) prehnaná starostlivosť – vlasy nalakované aj keď ide po tme vyniesť smeti, hrá sa so psom na dvore, v pozadí fotky škodovka, ale čajoris ma vlasy ako keby ju uniesli z divadla a na sebe opätky a v náručí špinavý dedinský pes.
b) nedbalosť – aj mne sa niekedy stáva, že vyzerám ako vyryhaný rezanec. Ale nefotím sa vtedy, nevycapím sa do albumu, neprídem tak na stretnutie. Kto áno, má priority inde. Kde? Skúste ich nájsť.

Oči
Okná do duše, ale keď sa zahľadíte poriadne a zhora, v niektorých vidno cez celé telo na podlahu. Cez otvorenú dierku šťastia. Kto tieto oči nespozná, mal by nosiť sandáliky z kožky a hľadať potešenie u dominikánov. Niekedy sa v očiach odrazia peniaze, inokedy vidíte sám seba. Farba je každému iná pekná. Líčenie oka podobne môže napovedať o starostlivosti s rozdielom, že je ľahšie. Teda nalíčiť sa ako na karneval je chvíľka, vypestovať si krásnu hrivu nie. S líčením to môže jednoducho „prehnať“. Prípadne sa pred vami objaví nejaký nevyspaný ohyzda, čo sa ani nesnaží maskovať.

Hrudník
Obľúbená téma, mnoho pomenovaní pre túto časť všakže. Len ich vymenovaním by som zabil kopec času a komu by sa chcelo čítať. Bavme sa o citlivosti. Jedna ich má citlivé, že stačí kolibričí bozk a je hotová, inou nepohnú ani štartovacie kliešte z V3Sky. Verte, na ich veľkosti a tvare pri sexe veľmi nezáleží. Aj ozrutné vemená sú v tme také isté čierne ako lentilky pod kobercom. Pokiaľ neholdujete špeciálnym praktikám, na ktoré je potrebná konkrétna veľkosť. Po tme každá krava čierna.

Zadok
Vedecky ani pokecologicky sa nedokázal priamy súvis s tvarom zadku a výkone v sexe. Samozrejme veľkoriťky lepšie sedia a držia pozíciu, takže môžete šaškovať a nemusíte sa báť, že sa zošmyknete z oltára a zahryznete sa doň. Malé, ploské alebo inak neveľké zadky majú výhodu v manipulačnom rozsahu – môžete si ich ľahšie nadhodiť, prípadne nemusíte hútať nad špeciálnymi polohami, ak aj máte malého gašparka (veľký zadok by mohol vytvoriť bariéru v určitých polohách). Zadky nie sú určené na odkladanie fľaše, ohrievanie rúk a tak podobne. Pred poihraním sa, informujte sa u majiteľky o podrobnom návode na použitie. Radšej...

Nohy
Výhybky do pekla, alebo ak chcete hokejky... ak sú koľajnice dobré, stanica musí byť tiež. Nohy sa nezdajú, ale sú pri hre s telom veľmi dôležité. Predstavte si malé kostnaté hokejky, ktorými vás búši do chrbta. Alebo hrošíkove stehienko, na ktoré museli použiť pol hektára látky, keď ho chceli vložiť do sukne. Nohy vyniknú ak sú pekné, ak nie, málokto im venuje pozornosť, nepomôže ani sukňa, pokiaľ nie je nápaditá. Dobrá rada - ak kočka zloží nohavice a objavia sa vám chlpaté nohy v zornom poli – nepokračujte. Pokiaľ sa nechcete dožiť originál old school húštiny, ktorá vrhá tieň až na kotníky.

Záverom
Určite som mnoho častí tela vynechal, niektoré zámerne. Každé telo ma svoje klady a zápory, je len na vás, čo je pre vás prioritou. U niekoho napríklad aj rozum zaváži (pomáha s výberom polohy) , vzdelanie (pozná lepšie anatómiu), počet cudzích jazykov (nechať sa vyfajčiť v niekoľkých jazykoch má niečo do seba), schopnosti (pojať bejzbolku) alebo či má vieru ( :D ). Týmto článkom som chcel poukázať na to, aby ste si všímali detaily – z nich sa skladá svet. Váš postreh vám totiž ostane, kdežto dievča je ako chrípka – pár dní v posteli a zbavíte sa jej ;-)

4 komentáre:

J.B.Theker povedal(a)...

Hm... nedá sa zo všetkým súhlasiť, lebo každý máme iný vkus, ale je to tvoj názor a tvoj názor je.... no veď vieme :)
Aj tak si tu pomenoval vlastne len extrémy...

A tá sukňa, hm... kde ty na tie "ilustračné zábery" chodíš..?

Anonymný povedal(a)...

Ahoj,
sory že ti to píšem sem,(kedže sa to tohto netýka) ale chcel som to dať do najnovšieho članku.

Neuvažoval si niekedy zverejniť tvoje elektronicke dialogy - pokec, icq,.. (tzv. digireport)?

Dik za odpoveď (najlepšie kladnu:D)

M

Anonymný povedal(a)...

alebo par dni v posteli a nechcete sa jej zbavit ako ja tej mojej :D ma nadherne modre oci, krasne vyvikaju ked mi dava fajku :P

Pokecológ povedal(a)...

M,
neuvazoval som o tom, pisomnosti patria k prejavom osobnej povahy, ktore povazujem za sukromnu zalezitost spadajucu do sfery ochrany osobnosti a preto ich nezverejnujem.