28. 5. 2008

Obyčajná

Čúral som do záchodu a tešil som sa akú bohatú penu robím v mise. Myšlienky mi blúdili hore dole, raz som jej bol pri lýtkach, inokedy vo vlasoch. Zvieral som unavený výrastok lásky a jednou rukou sa držal steny. Presne ako je to teraz v móde pri mladých holkách na pokeci. Držať sa steny, prevrátiť oči ako pri prvom klystíre a našpúliť pery.

Nemala meno. Nechcelo sa mi žiadne vymýšľať a na jej pravé aj tak nikto nie je zvedavý. Bola to jednoduchá voľba. Sexzoznamka, inkognito nasávanie informácií, sledovanie užívateliek, ktorá je aktívna, ktorá sa len pohráva, ktorá chce kredit a ktorá vám ho vyfajčí za manikúru. Veru, pizdy sa dali rátať na desiatky. Ona bola ten pohoďácky typ „all:nejaký chlap?“ Chvíľku som počkal kým povypína debilkov.

Potom som sa slávnostne ozval „Ahoj, už si povypínala debilkov?“, na čo odpísala „Teba ešte nie.“ Fuck. Nebola škaredá, teda nie ten typ, čo keby poslala fotku z misie záchrany mrožov, tak by ste nevedeli ktorá je ona. Taká obyčajná žabka, mohla mať okolo osemnástky. V albume nejaké stužkové seansy, teraz je to správne obdobie. Blond, žehlená, zastrihaná do stratena. Pestované nechty, značkové kapce. Smiala sa očami a nemala rada deti.

Po pár správach neutrálneho charakteru som sa jej spýtal ako to myslela s tým chlapom. „Máš rád pizzu?“, reku „Hej, mám, o ktorej a kde?“ Hotovo. Hodil som sa do gala, a modliac sa v jej vnútornú krásu som šiel na pizzu. Neznášam pizzu. Prekvapenie, na pizzu prišla s kamarátkou. Keď som ju zbadal, tak mi bolo jasné, že kamarátka je bodyguard. Nepríjemný pohľad, vo vrecku akoby sa jej nožík otváral. „Bodaj by sa na ňu náš veprík podobal keď vyrastie,“ hovorievala moja stará mama pri takýchto situáciách. A ja? „Kurňa, tá je obrovská. Jej stehná musia vyzerať ako keď na horúci chodník niekto vyzvracia tvaroh.“

„Čauko, nevadí, že sme dve?“ spýtala sa tá moja nevinným hlasom. „Vôbec nie,“ odpovedal som s úsmevom mysliac na to, že určite bodyguardka musela kúpiť dva lístky. Ale tá moja, hmmm, to vám bola poriadne pekne vyformovaná. Rifle, tričko, okuliare vo vlasoch, kovové opätky a kabelka, ktorá vyzerala tak draho, že mnoho ľudí by kvôli takej museli v spánku niekomu zlaté zuby vytrhať.

Debata bola úplne na kokot. Predávala nejakú pánsku kozmetiku a nenápadne sa ma snažila získať si do nejakej pyramídovej hry. Očividne sme mali rozdielne očakávania od stretnutia. Ale poznáte to. Slovo dalo slovo, ja som jej sľúbil, že si to nechám prejsť hlavou a dohodol som si ďalšie stretko. To už bolo bez sprievodu, nieslo sa v uvoľnenejšom tóne a pripili sme si vínom na našu budúcu spoluprácu. Keď odnášali druhú fľašu vína, bolo mi jasné, že padne za vlasť.

Obzerala sa po mojej obývačke poloskleneným pohľadom a ja som ani nepotreboval veľa slov, aby som jej naznačil, čo ponúkam ja. Jediná kozmetika, ktorá sa v ten večer použila bol lubrikačný gél. Slušne vytiahla z kabelky nejaké hygienické vreckovky jej firmy, ktoré smrdeli ako naftalínové guľky proti moliam a utrela sa.

Fajn, už som dočúral, aj pena klesla. „No nič, musíme odísť kým sa vráti sused z divadla, mal som mu len postrážiť byt, bež, ja to tu upracem“ prehodil som nonšalantne s unáhleným výrazom v tvári. Chytro sa obliekla a vybehla von. Zavrel som dvere, nalial si whisky a zapol „vložiť nový článok“.

17 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

"Jej stehná musia vyzerať ako keď na horúci chodník niekto vyzvracia tvaroh.“

To ťa ako napadlo?.. Som si oprskal monitor, keď som to prečítal.. :D

Anonymný povedal(a)...

No ja asi odpadnem :)Pokecolog nezabudol.Konecne som sa zasmiala,blog zacina znova naberat na obratkach(dufam)....:)

Anonymný povedal(a)...

Je to iné, než na čo sme zvyknutí. Dej je absolútne odfláknutý. Avšak. Skvelé! ;) Tie lacné prirovnania a vtípky ma dostatali dostatočne na to, aby som sa zasmial! Bravó! ;)

Anonymný povedal(a)...

No konecne..uz som myslel ze sa ti (znova) ozvem kedy bude novy clanok....si zaneprazdneny alebo si sa uz nasytil zien, ze tak malo pises? Potrebujem nejaku inspiraciu...

Anonymný povedal(a)...

Opat vystavny kus nihilizmu a samozerstva. Skutocne pochybujem, ze sa jedna o udalosti zalozene na realnosti, zrejme si len takto ventilujes svoje komplexy. Celkovovo drviva vatsina clankov posobi instantne: precitam a za chvilu zabudnem.

Pokecológ povedal(a)...

Midnite - niekde som započul a zapísal si ;-)

Posledny anonym, samozerstvo ja rad. V kazdom pripade dakujem za nazor, pre buducnost "vatsinou" sa pise "väčšinou"

Anonymný povedal(a)...

Ja teda neviem ci je to zalozene na skutocnosti...a uprimne povedane, pointa tohto blogu mi ide proti srsti, ale uz to neriesim. Je to sice obcas dost hnusne :) ale cita sa to dobre, a aj ked posledny clanok nebol "nic moc", tak si myslim ze pokecolog vie pisat...vtipne, pestro a zaujimavo. Btw. pokecolog, mne nedakuj za nazor, nie je to obdiv k obsahu, ale k forme ;)

Anonymný povedal(a)...

Bol si už zamilovaný? strašne ma to zaujíma ....každý mesiac iná žena ...a nič...len sex nuda....

Anonymný povedal(a)...

Ked sa potom utrela, tak ste asi nemali ochranu lebo sama zo seba nezvlhla ked ste museli pouzit lubrikacny :o)

Anonymný povedal(a)...

Takého chuja by som na jej mieste kopol medzi nohy, to už fakt nemá úroveň. :-)

Anonymný povedal(a)...

Vacsina ludi si lame hlavu nad realnostou prezitych sexualnych zazitkov nasho mileho ulietaneho pokecologa...Takze zjavne ide bud o zadanych, skaredych alebo neschopnych ludi...a zabudla som na mravnych:)) Sorry ludkovia, ale dnesny svet je plny sexu. Pokial ma niekto zaujem moze mat sex tak casto ako chce a s lubovolnym poctom patrnerov. Muzi aj zeny. Staci len poznat par vhodnych fraz, spravne sa tvarit a jednoducho si verit. Zeny su velmi lahkou koristou. Ono netreba chudacika pokecologa odsudzovat, lebo predpokladam, ze kazde dievca vie do coho ide a samo sa rozoduje, ci si spestri zivot jednym sexualnym zazitkom (len by ma zaujimalo, ci dobrym:)) MaciatkoYYY

Luciferas25 povedal(a)...

aj ti to nieco vinasa?

Anonymný povedal(a)...

:D "Zeny su velmi lahkou koristou."
dne je to uz jedno....ked chcem sex, tak sa mam hrat na korist? :D

Anonymný povedal(a)...

:-))) deturence dobre sa to číta ...

Anonymný povedal(a)...

"Jej stehná musia vyzerať ako keď na horúci chodník niekto vyzvracia tvaroh.“ ...Cely clanok rozmyslam kde som to prirovnanie pocul. Zeby od Barneyho v HIMYM?

Pokecológ povedal(a)...

Ja mam skor dojem ze to bolo v nejakom filme, ale nepamatam si to na 100% ;-)

Mischeline povedal(a)...

Je až príliš zaujímavé s akým nadhľadom píšeš tie články. Akoby tie ženy nemali svoju vlastnú hrdosť alebo čo. Nie som žiadna feministka, ale príde mi to zvláštne :)
Samozrejme uznávam, zaujímavý blog. Zasmiala som sa na mnoho článkoch. Pomaly sa preklikávam cez všetky články. Niektoré lepšie niektoré nie ale takého zvláštneho človeka ako ty som ešte nestretla teda (nie je to myslené zle samozrejme ;-)). Na tento blog som fakt narazila len náhodou ale myslím že tu aj chvíľku ešte pobudnem...
Good luck ;-)Je až príliš zaujímavé s akým nadhľadom píšeš tie články. Akoby tie ženy nemali svoju vlastnú hrdosť alebo čo. Nie som žiadna feministka, ale príde mi to zvláštne :)
Samozrejme uznávam, zaujímavý blog. Zasmiala som sa na mnoho článkoch. Pomaly sa preklikávam cez všetky články. Niektoré lepšie niektoré nie ale takého zvláštneho človeka ako ty som ešte nestretla teda (nie je to myslené zle samozrejme ;-)). Na tento blog som fakt narazila len náhodou ale myslím že tu aj chvíľku ešte pobudnem...
Good luck ;-)