21. 6. 2008

Fotky z pokecu

Úvaha na tému „fotografie dievčat“, ktoré vyvolávajú úsmev na perách. Dnes som sa zdržal na pokeci dlhšie ako som pôvodne chcel, mal som tam pár príjemných dialógov a skoro som získal ďalšiu atraktívnu... (tento krát) prácu. Potom som sa akosi zarozprával v inej osobe a prezeral si fotky užívateliek.

Článok o „čajách s fotkami“. Už samotný pojem „čaja“ je pre mňa úsmevný. Predstavujem si pod tým mladú nalpu, čo má zuby ako noty na bubon a pri telefonovaní robí bubliny z Hubba-Bubba. Čuduj sa svete, ako som sa tak porozhliadal, takých obdobných čají (alebo ak chcete holiek) je neúrekom.

Superfajnúžasný cool nápad je uchopiť nejaký lacnejší mobil, vliezť do úzkej chodby, kde je najmenej svetla v celom byte a najväčšie zrkadlo. Priblížiť sa tak, aby bolo vidno čo najviac detailov tváre a ... kúrnik, blesk presvetlil polovicu fotky! No, kto by to bol povedal však. Možno keby na fyzike dávala pozor a nerobila „krezbyčki“ ktoré poputujú do ďalšieho albumu... V každom prípade, fotky pred chodbovým zrkadlom s bleskom sú „in“.

Kostým. By mal obsahovať najlepšie topánky, aké sú v dome. Kapce z baraních črievok neurobia dojem, potrebné sú aspoň podpätky. Nevadí, že sú z prvého sv. prijímania, veď móda sa každých 10 rokov vracia však. Čižmy k tričku na ramienka tiež vypovedajú o „spontánnom“ portréte (neviem si spomenúť, v ktorom ročnom období sa táto kombinácia nosí). Doplnky vo forme umelohmotného hmyzu vo vlasoch sa nosia. Počnúc lienkami, končiac živým kvetom, ktorý si asi dajú do vlasov v očakávaní, že priletí živý hmyz a tromfnú ostatné holky z pokecu.

Doba pokročila, EMO líčenie dorazilo aj do takých častí ako Jovsa, Hrochoť, Majcichov alebo aj Dolné Orešany. Takže hor sa založiť oheň na záhrade a so získaným uhlím si zmaľovať tvár na drsňáčku, nakoľko najbližšia drogéria je až v okresnom meste a v embéčke chýba benzín. K tomu neodmysliteľne patrí obočie, ktoré ako som postrehol sa maľuje v poslednom čase asi centrofixkou a hrubšie, aby.. neviem čo.

Cicušíky sú často menšie ako holka potrebuje. Takže sú tú dve možnosti – buď ich rafinovane podloží rukou alebo rukami, ktoré si vyťahuje až k brade, kým sa jej nespraví „čiarka“ na hrudi oznamujúca že sú „veľké“, alebo kúpi XS podprsenku, ktorú vypchá a... (teraz to príde) sfotí sa zhora. Áno priatelia, samotný akt dvihnutia ruky totiž dvihne aj hrudné svalíky, ktoré dvihnú celú podprsenku aj s náplňou a vyzerá to priam akoby ste jej pozerali do výstrihu z dvoch metrov.

Trendom poslednej doby sú našpúlené pery, aby čo najviac pripomínali riť. Ak si to neviete predstaviť a nemáte poruke zrkadlo, tak sa k výsledku dopracujete ľahko – sfoťte sa pri pití cez slamku a odmyslite si na fotke slamku. Fotky mi môžete zaslať na mail a ja prvých troch odmením. Ďalší variant pier má formu „úsmevná riť“, keď sa dostávajú do podoby, ako keby holka chcela vykakať frisbee.

Aby bol dojem z fotky čo najlepší „riť na tvári“ (tak budeme nazývať tie pery hej? a aby sa to ľahšie pamätalo, tak dám skratku RNT. To sa samo o sebe nepamätá ľahko, ale ak tam vložíme pár samohlások, tak dostaneme ReNáTa) má oblečené dole len gaťky. Nejaké s macíkom, alebo s nápisom detského charakteru typu „Queen Mary“ (nie táto, ani nie táto) Nezabúdajme, že gaťky nesmú byť naopak – osratým von.

Ešte postreh na záver, aby vám tento článok niečo okrem úsmevu na tvári dal – pokec má teraz vynovené profily, takže často vidíte aj priateľov osoby, ktorú si obzeráte. Niekedy u nich v albumoch nájdete jej fotky, ktoré ona nemá ;-)

20 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

usmevne,hlavne že holky z pokecu maju uspech

Anonymný povedal(a)...

Mám otázku: prečo píšeš tak málo článkov? Možno sa mi to len zdá, ale minulý rok si toho písal viac...Daj nejakú normálnu odpoveď nech som kľudný. :)

Anonymný povedal(a)...

Rande na Topli:



Štretol som še z ňu, na šijacej dielni, ta som ju zavolal dolu do kotelni. A tam me Valika, take meno mala, na rande ku Topli, ku večeru zvala.



Kup dajaku fľašku, palenki či vina, žebi nam pri jarku, nebulo barz žima.Dal som še oštrihac, umil špacir štajgle,abi nešmerdzeli, jak stare kvargle.



V jednoce som kupil Proviant do koša, v drogerii zaš tričko na lajoša. Navečeral som še dvacec deka sira, to som zahartoval pul litrom kefira.



Bo som še dopatral od pana farara, že kefir k ľubeňu zazraki vitvara. Smedzilo me kuščik a jak to už biva, zahašil som sebe smed jednim litrom piva.



A tak som še umil i šol do verbini a čekal som na ňu jak pujdze z dzedzini. Prišla nacifrovana, jak madona z Luvru, až še tak prašilo od samoho pudru.



Kedz mi pricisnula dva cicki na lice, tak mi aj navreli mojo nohavice. Strašne me zdurelo, krev stupla do hlavi, scahnul som jej gače a davaj do travi.



Jazik mi šturila dzeška do gagora, znala še bars boškac, ohniva potvora. Kec som bul už na nej a chcel začac šmelo, tu mi zaraz v bruchu coška zahučelo.



Hvarim, prepač Vali, už som skučel v kraku, čužpajz zo mne štrikal, mal som sračku taku. Tak som še zmordoval, tak som še vitrapil, bodaj bi ten kefir načisto šľak trafil.



Tak po pul hodzine laxovac prestalo, a nzaš do ľubeňa spoločne še dalo. Ona rozpalena, jag bigľajz zohrati, ale zrazu v bruchu zaš kefir prekľati.



Ta me tu poraži s takim elixirom, kec še v rici neznaša pivo i z kefirom. Skoro po hodzine sračka mi ustala, osrate trenirki Topľa mi zobrala.



Žebi som nešmerdzel sprejom som še fukal, a zaš do ľubeňa Valikoj še nukal. Ta znaš mili Pišta začala do svaru, so sračkou ti zostaň doma u budaru.



Po veľkim hadaňu kuščičko zmudrela, rozhecoval som ju až cala horela. Nohi rozložila a mne z nima scisla, až mi žimna kropaj na čolo vitriskla.



Heftovala dobre, je to jej remeslo, šak še na nej vikruci cale mesto. Všelijake figle zo mnu vistrajala, až mi na mašnatoch šnura popukala.



Kedz me buli napul, odbaveni skoro, to lem mi ric scislo a bulo neskoro. Puščil som ja struni a kefir bohovi scekal mi po rici a Vale na nohi.



Ešče do mne kopla, jak kurva zaklela,išče na dva roki odbavena bula. Len na blizku mocno v kraku bohovala, kedz sebe kolena od hovna scirala.



No a ja prebidni domu som še vlekol, pod každu kapuru kefir zo mne cekol. Od vtedi kedz vidzim Kefir na reklame od strachu mam v bruchu hotove lamane.



Od tej dobi v mesce každi sopľak drista,hej tam idze kefir a posrati Pišta.Z toho pre napravu opatrene placi, nepi nikda kefir bo ce ožobrači.

Anonymný povedal(a)...

Neviem, v ktorej skole si sa ucil po slovensky, ale opätky su to, o co sa noha opiera. Zrejme si mal na mysli podpätky, to je to, na com noha stoji. To len tak na okraj:)

Anonymný povedal(a)...

Akákoľvek podobnosť s reálnymi postavami alebo skutkami je čisto náhodná. Mená, názvy a všetky udalosti boli vymyslené ;-)

dobra basnicka, zhudobni to, oko nezostane suche:) lubim tvoj sadomasochisticky blog:-)nerada by som sa tu nasla, aj ked...cita sa to dobre:-)skodoradost:-)a pridavaj clanky, nebuc lenivy, nudim saaaa...Táni

Pokecológ povedal(a)...

Anonym - vdaka za citlive upozornenie, uz by to malo byt v poriadku :-)

Tani - som rad ze sa Ti blog paci, ak sa nudis tak sa ozvi ;-)

jablcko povedal(a)...

fajn citanie,len tak dalej

Anonymný povedal(a)...

T-rekorc
očuj pokecolog...čitam ťa pravidelne, si velmi dobry ale je tu toho malo...všetky tvoje članky som prečital behom jedneho dna ked som nemal vela roboty...teraz čakam ako hovado už vela tyždnov a ty stale nič....myslim že nie len ja ale aj ostatny by prijali viac člankov...

Anonymný povedal(a)...

Nudim sa, ozyvam sa:-) stale anonymne, stale bez odvahy precitat sa u teba:-) malo pises v poslednej dobe,ved mysli aj na nás,a píš, vela vela píš... si zaláskovaný??? alebo v tych letno-upotenych minisukniach nenechadzas múzu? jo, a milujem Frýbovú a jej freestyle/žiaden brak z Venuše/prečítaj jej "Noc ako stvorena pre neveru"- ked nebudes mat za dlhych zimnych vecerov koho šukať, možno ti to niečo dá...:-)Táni

Anonymný povedal(a)...

nejak takto zmýšlajú dievčatá keď závidia...
myslím, že som sa našla v tej našpúlenej puse :D:D...aj keď na pokec moc nechodím.
no,
ale pobavila som sa.. :)

Anonymný povedal(a)...

hmmm celkom pohode pribeehy :D ak chces napis mi na pokeci na nick 0ivka :D len tak chcem veedet ako to robis :D ze dokazes te holky tak zblbnut :D zatim :DD a ak napises tak napis ze si o ty :D

Anonymný povedal(a)...

je to trapnee...

Anonymný povedal(a)...

skvely clanok, este teraz sa na nom kosim :D pises skvelym stylom a najlepsie je ze si fakt presne vystihol terajsiu situaciu na pokeci :D respect

Anonymný povedal(a)...

hm tak to sa divým ako to dakto vie dobre opísať :-D, ale nechápem čo na tom tie baby, ehm skôr dievčatká vidia, dosť nepochopiteľné.

Anonymný povedal(a)...

chlapce, tymto si ma dostal..cisto si mi cital z duse..a este som sa aj zasmiala=)...co uz, ked si niekto mysli ze je "uzasne in" co uz...=) RNT

Anonymný povedal(a)...

Perfektný článok !! Zdieľam s tebou každé jedno slovo. Tie pipinky si vystihol dokonale :D

Anonymný povedal(a)...

vdakabohu som sa nasla nie v opisovanych dievcatach, ale v tvojom nazore :) a RNT nema chybu, az doteraz som si tu podobnost nevsimla :D

MuF povedal(a)...

co ludia chcu, to ludia maju. pokec celkom prijemne zjednodusuje hladanie slovenskych jailbaitov .) ja sa nestazujem :D

Anonymný povedal(a)...

usmevne a vystihuje to :) len si ešte zabudol na niečo... v poslednej dobe je trend písať LooooWujEM Taaaa, XiXi, Cmukaaam a podobné výtvory pri ktorých sa Ti môže zastaviť rozum ?(

Anonymný povedal(a)...

:D:D:D:D:D:D pwnd :D:D:D peckaaa :D