23. 7. 2008

Predavačka

Mala veľmi krásne oči, ktoré jej nepasovali k zvyšku tela. Smiala sa tak diskrétne, ako keď rehoľná sestra prdne na omši a písavala po nociach. V lete brigáduje v jednom butiku so šatami, kde si ju môže ktokoľvek obzrieť ak si prečíta jej profil a nájde jeho meno. Nebystrá, pekná a trošku chlípna.

Zoznámil som sa s ňou nechtiac, keď som sa preklepol v nicku kvôli novej myške. Napísal som „čau, čo zajtra?“ svojmu známemu a ona odpísala „budem v práci ako stále“. Takže som neváhal a povypytoval sa na prácu, na záujmy a všetky tie veci ktoré robia muži keď obletujú ženy. Písali sme len pár nocí, vykľula sa z nej celkom podarená čubka.

Ako veľa podobných predavačiek v obchodíkoch so zafarbenými odumretými rastlinami a zvieracími kožkami rôznych tvarov a farieb, aj táto bola pohľadná. Mala chémiou zničené, no dobre vyzerajúce vlasy svetlejšie ako pena na pive a dobre formovanú postavu. Gajdy mala statočné, už som sa videl ako ich nadúvam, a riťou prešla v pohode cez 90tky dvere.

Najviac som sa v duchu chichotal z mihalníc. Boli to také nalepovacie, ako keby z prílohy Káčera Donalda pre deti. Inak ak to niekedy uvidíte na žene, z mojich neskromných pozorovaní vyplýva, že ide o znak promiskuity. Možno zhoda náhod, ale Predavačka bola presne ten typ s jebacími očami a našpúlenými perami ku ktorým stačí priložiť...

Predavačka bola taký pohodový typ, ktorá keď si vypila, tak začala mať oplzlé reči, nenápadné dotyky rukami a keď žmurkala tými vejármi tak plašila muchy. Mala podmanivý hlas ako Dagmar Brisudová a vedela dobre šermovať jazykom. „Poďme ku mne“ je veta ktorá u mňa zježí vtáčie chlpy a otvorí prietok krvi do piatej končatiny.

Kým som u nej hltal pizzu, Predavačka sa už štartovala. Úplne ma dojalo skoro až k smiechu, keď som zistil že sa vypcháva uhorkou. „Nový zážitok, zapísať do pamäte natrvalo a rozprávať chlapom v krčme“, hovoril som si pri pohľade na vnárajúcu sa uhorku. „Tak čo spravíš?“ spýtala sa pripitým hlasom Dagmar Brisudovej a odplašila pár molí.

Čo som mal spraviť? Ako každý správny chlap som – z nej odhryzol špičku. Už len pre ten prekvapený výraz v jej tvári to stálo za to :-) Potom to už nebolo zaujímavé, klasická rozbíjačka na maderu. Celý čas na nás pozeral jej kocúr Mikeš, dosť si to užíval. Predavačka po niekoľkých predstieraných kŕčoch orgazmu vykráčala smerom do kuchyne k mojej pizzi. Po stehnách jej stekalo kundie mlieko a ...zazvonil mi budík. Prvý pohľad mi venoval môj vták, ktorý netrpezlivo čakal na ranný moč.

14 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

az prekvapuje, ake lahke su baby ... a ako lahko sa nechaju chytit

Anonymný povedal(a)...

Pekné :) najviac ma dojala tá veta s mníškou :D.Dobre napísané.

Kozo povedal(a)...

No. Pod toto by sa kľudne mohol podpísať aj grga v čase rozkvetu. :)

Anonymný povedal(a)...

nepomylil si si tak trochu obocie s mihalnicami?

Pokecológ povedal(a)...

anonym, pravdu mas, az teraz som si to vsimol, mea culpa.

Anonymný povedal(a)...

akože konec umrel som z tohto članku..a konečne si tu aj niečo pridal nejak si bol dlho neaktivny

Anonymný povedal(a)...

Precitala som si tvoj blog a musim povedat mimoriadne zaujimave, podla mna aj hodne vydania. Nie som toho isteho nazoru ako niektore feministky, ktore ta stale rusia za to ze vnimas zeny ako kus masa... na nieco take treba dvoch. Len mi dovol maly postreh: nie nahodou pokec preto lebo je tam celkovo lahka korist. Beriem ze zeny su rozne, ale tie normalnejsie a trochu sebavedomejsie sa nezoznamuju cez pokec, naopak, vyhybaju sa mu, lebo je plny uchylov. (Teraz nemyslim teba, ty mi prides celkom normalny chlap.) Minimalne kazda druha baba na pokeci a kazda ktora ma trochu lascivnejsie fotky o sex doslova skemra. S drahotami ci bez, je to vopred vyhrane...

Anonymný povedal(a)...

Ty uz ziadnu nesukas, ked sa vzdy zobudis s rukou v gatiach?? :)ach jo, uz ani pokecolog nieje to, co byval....T:-)

Anonymný povedal(a)...

To "a ...zazvonil budik." znie ako keby si opisoval sen z ktoreho si sa zobudil. Nie ze by na tom zalezalo len mi to pripomenulo par zaujimavych filmov, tak rozmyslam ci to tak je naschval.

Anonymný povedal(a)...

Vapno

Tina celkom dobre si ho odhadla.nie len preto ze na pokeci je lahka korist,ale vsimni si aj v akych vodach lovi.Zvacsa su to studentky,alebo mlade kocky.Ked sa raz dopracoval k nejakej pravnicke,tak pokracovanie uz nebolo.Nestalo to za to?alebo len nepadla za vlast a odolala jeho neuveritelnemu sarmu?:)

Apropo.Kde mozno stretnut teba ak nie na pokeci?:)

jablcko povedal(a)...

pribeh je super,konecne som sa dockala,ale tie vase komentare,stoja za vsetky drobne,sa nasmejem ako nikdy.

Unknown povedal(a)...

A preco prave Dagmar Brisudova? :))

jablcko povedal(a)...

nemyslim si ,ze tie baby sa daju chytit,ja si myslim ,ze to je ich zamer ,byt pretiahnute.

Anonymný povedal(a)...

spoluziackina mama sa volala dagmar brisudova:)..takze ktoru si mal na mysli?:P