6. 12. 2009

Mikulášsky príhovor

Tretie Vianoce u Pokecológa sa blížia. Ľudia vešajú pomaly na stromčeky gule a premýšľajú, či Poko namiesto gulí vešá na stromček sušené pindy a či namiesto pečených koláčikov nepečie nejakú buchtu zasa. Pozrime sa na uplynulý rok, mikundulášsky vinš a pár sprostých poznámok na tému pokecológia.

Čítal som si svoju minuloročnú úvahu a ešte tú pred ňou. Samé dumy. Počet článkov toho roku žalostne klesol, ak to takto pôjde ďalej, tak o rok bude jediným už len Vianočná úvaha. Nebojte sa, nepôjde, vymyslel som niečo, čo sa Vám bude páčiť a kvôli čomu (sa sem) máte prečo vracať. Čakajú nás súťaže, kurvy, lacné víno a kopec fotiek.

Tento rok celkom prial holkám z pokecu, no menej môjmu peru. Stáva sa zo mňa lenivá kurva, ktorá sa s Vami nechce deliť o zážitky, ktoré sú stále o tom istom. Samozrejme, dievčatá sú stále iné. Stretol som toho roku rôzne holky z pokecu – tak hlúpe, že keď dostanú menštruáciu, tak si myslia že ich niekto bodol nožom. Dievčatá tak škaredé, že by som ich nevylízal, ani keby sa vykúpali vo whisky. Dievčatá krásne, až som myslel že mi ich niekto zaplatil. Celé kŕdle ženských tiel, kozičiek toľko ako na pukacom papieri od piána, bobrov, lastúr, baranov, škaredých rán...

Rok bol plodný aj na Vás, čitateľov. Bizarné komentáre, vrelé odporúčania, ľútosti, blahoželania, ale i prejavy pubertálneho kokotizmu – to všetko k pokecológii patrí. Aj Vaše dotazy, ako zbaliť babu, čo jej písať, ako ju udržať. Čítajte receptár ľudia, základné veci sú v ňom rozpísané, na ďalších sa pracuje !

Prajem Vám veľa mandarínok, šťavy kde ju potrebujete, teplej vlhkosti na prianie. Aby ste si nemuseli umývať po sexe vtáka savom, aby chlapci podľahli dievčenským čarom. Určite sa pred Vianocami ešte zastavím vysloviť novoročný vinš, dovtedy čakajte určite aspoň jeden článok.
Čítaj viac...