22. 4. 2010

Fanynka

V archíve starého lišiaka Pokecológa sa našiel starý článok o jednej nenásytnej fanynke z prostredia strednej školy. Pozrite sa, aká holka z pokecu ma chcela spoznať cez svoje lono.

Keď som zakladal tento blog nepredpokladal som, že sa stretne s takým úspechom. V podstate, nepredpokladal som, že ho niekedy založím. Teraz, keď vidím vaše usmiate tváre, vašu zvedavosť pri čítaní každého slova, chcem v ňom pokračovať.

Ozvala sa sama. Vraj ma číta pravidelne a dobre sa pri mne baví. Bola krásna, mladá a drzá. Nerobilo jej problém písať o veciach ku ktorým sa obyčajní ľudia dostanú po rokoch manželstva. Cítil som z nej zvedavosť a to bol kľúč.

Fanynka ma mala naozaj rada. Písala mi pravidelne pár dní, možno týždňov. Nesledoval som to pozorne, nie je jediná. Ale táto bola iná. Chcela viac, viac a viac. Vypytovala sa, tvárila sa naozaj akoby mala záujem. Možno práve môj blog bol na mne to najkrajšie.

Znie to zvrhlo, ale určite to chcela skúsiť s takým arogantným bastardom. Potrebovala vedieť, či som taký naozaj. Stretli sme sa a… bol som taký naozaj :-) Ako neskôr povedala v mojom objatí „myslela som si že si ľadová kocka“. Ach tie ženy…

Fanynka mala krásne telo, plné prsia, skvelo tvarované pery. Dokázala byť tak skvelá, že vyzerala dobre aj v obyčajnej riflovej bunde. Jej dlhé nohy sľubovali malý priestor na spanie v jednej posteli a silné zovretie vnútorných svalov panvy. Hýbala sa pomaly, lenivo, rozprávala málo. Tichá voda.

„Je ťažké zvázať niekoho, kto číta vaše metódy“, pomyslel som si popri jej smiechu, ktorý bol odpoveďou na pozvanie do izby, kde sa kuchtí blog. Prišla. Tieto typy skátka musíte milovať, vedia že ste zviera a nevadí im to. Neodolal som, chvíľu som nemyslel na nič okrem nej.

Nebola romantička, vyhovovalo mi to. Netrebalo kupovať kvety od podlízavých predavačov v bare, netrebalo rozprávať o hviezdach. Dokonca som nemusel ani sviečky z auta vybrať aby bola romantika. Stačil som ja a jej chcenie.

Ráno sa prejavila romantika naplno. Sladko som sa opýtal „čo robíš?“ keď sa zasnene dívala do blba tak ako to len ona vedela. „Čakám kým ma pretiahneš.“ odvetila sucho, nenútene a spokojne sa otočila mojím smerom…

10 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

paci sa mi to, len je skoda ze novy clanok pride az po mesiaci a nie je ich viac, chyba mi to :) vzdy to bolo spestrenie vecera

Anonymný povedal(a)...

mne sa zdá,že Pokecológ stratil svoj štýl a už nie je to,čo býval a to, prečo som jeho stránku vôbec otvárala ...

Anonymný povedal(a)...

Ide máj lásky čas výstrihy budú hlabšie, sukne kratšie, snáď nájdeš inšpiráciu ..
K.

Kozo povedal(a)...

Človeče to "netrebalo" si našiel kde? Ráno v písmenkovej polievke?

Anonymný povedal(a)...

:)toto bolo skoro az romanticke :) normalne zacinam uvazovat ci to bolo len na jednu noc alebo si ju ides brat. Ziadne utahovanie si z nej, skor to znelo dost milo.. vlastne sa mi to paci, len to neprehanaj :D

Sallyne

Anonymný povedal(a)...

Mam dotaz o com sa zvyknu bavit manzelia po X rokoch manzelstva? O tom co bude na veceru?

Anonymný povedal(a)...

Bola krásna, mladá a drzá.

Fanynka mala krásne telo, plné prsia, skvelo tvarované pery.

to sú také lacné písačky, že lacnejšie ani nemôžu byť. :-)))

Unknown povedal(a)...

to aby ju zbalil, ved je fanynka, tak cita, nie_? :-D

Anonymný povedal(a)...

Hmm...stracaš sa, chcelo by to nejakú ťažkú korisť, nejakú inteligentnú mladú...možno pannu ;)

Anonymný povedal(a)...

S tou fanynkou som chodil asi rok a 8 mesiacov. Viem o nej "vsetko". Aspon vsetko to co som si sam zistil, pripadne sa priznala. Je fanynka tvrdeho sexu a vychrape sa s kazdym kto ju ojebe o stenu. Proste je to kurva. A tomu sa dodnes aj venuje. Podvadzala ma na kazdom kroku. Chemia... Je krasna, vysoka, mlada (21r teraz), ale je to hlupa kurvicka za prachy a vacsinou jej smrdi pica. Myslel som, ze je to fasa dievca, ale to co dokaze je az priliz moc na chlapa ktory ju lubi.