29. 11. 2010

Fotky z pokecu - kúpeľňa

Poznáte to, chatujete si s charakterovo krásnou kočkou, flirtujete, trávite spolu čas aj keď každý na inom mieste a predsa si rozumiete. Potom pošle fotku a z Vás vypadne leda tak „Ježišu na krížu! To čo za veper je, ešteže mám širokouhlý monitor!“ a plač nad strateným časom sa môže začať. Dnes o škaredých fotkách v kúpeľni.

Veľa kilometrov sa najazdilo s niekoľkocentimetrovými koníkmi v dievčenskej mačanke, od kedy som sa na blogu prihováral naposledy dievčatám. Čoskoro príde čas na mikulášsky príhovor, no ešte predtým som dostal neutíchajúcu potrebu zveriť Vám tajomstvo fotografií. Populárna téma – holky z pokecu a la ReNáTa je späť. Pred pokračovaním preto odporúčam pozorne prečítať tento článok, keďže tento je nadväzujúcim.

Veľa sa vo svete fotiek na pokeci nezmenilo – pribúdajú južanské typy, majú vlastnú miestnosť, slovník a albumy plné rodiny. Klesá úroveň komunikácie a stará škola, ktorá je zvyknutá na zaužívané koncepty písania (pozdrav, úvod, jadro, záver, pointa) je nahrádzaná novou (sex, fotky, peniaze).

Písal som dávnejšie o fotkách pred zrkadlom, odvtedy spopulárneli ešte viac. Kadejaké žubrienky si navliekajú roztomilé gaťky osratým dnu a namiesto tváre žiaria bleskom, najmä v kúpeľniach. Páni, odporučte tento článok dámam, a Vy dámy, začítajte sa. Poradím Vám, ako nebyť za piču.

Svetlo v kúpeľni a zrkadlo sa dá využiť pri fotení aj lepšie – ak nastavíte mobil objektívom (to je tá časť s nálepkami Hello Kitty) smerom na seba, v zrkadle predsa vidíte na displej mobilu/foťáku – môžete sa tak očumovať ako papagáj a pri niekoľkominútovom nastavovaní sa, získať celkom pekne osvetlenú fotku, s ktorou budete spokojná, obsah záleží len na Vás.

Nezabudnite, aby v pozadí nebol starý hrdzavý bojler, mamine Fačko, otcova kolekcia mastí na hemeroidy, plastová polička z Tuzexu, alebo kopa špinavého prádla. Divácke oko tiež nepotešia okladačky, ktoré držia spolu len kvôli plesni.

Fotky sa robia aby ukázali pisateľom realitu, ReNáTa je síce in, ale omnoho viac zaujme náhodne vykúkajúci prsník, alebo oholené pazuchy a líca, či príjemné a decentné líčenie, ktoré krásu zvýrazní (no nevytvorí!). Pri fotkách treba rozmýšľať dopredu – čo ak sa princ s polmetrovou hurkou na nás ulakomí a pri prvom stretnutí bude potrebovať bľuvátko, alebo vrece na slzy od sklamania kvôli fotkám?

6 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

NEURAZ SA ALE PODLA MNA SI TO VSETKO VYMYSLAS, ALEBO SI NEJAKY DIVNY... NIC V ZLOM...ALE NEJAK TI NEVERIM...NIEKEDY AZ MOC MUDRE RECI...

Anonymný povedal(a)...

tento článok sa mi síce nepáči, stráca štýl a hovorí len o tom, čo je aj tým najväčším "pičiam" známe..ale článok v januarovej Emme! Ten sa ti podaril ;)

Anonymný povedal(a)...

:DDDD SUPER :DDD

Anonymný povedal(a)...

Ja som sa pobavila ... myslím, že ak začneš v EMME popisovať svoje praktiky obávam sa, že sa medzi Barbie začne hon na Pokecológa a potom Ti je beda ...
Veľa štastia :-)

Anonymný povedal(a)...

Mne tento článok prišiel akýsi násilnícky. Akoby si mal deň pred uzávierkou a šup-šup napísať niečo pútavé. Možno sú iné tvoje články fajn, tento sa mi nepáčil.

Terry povedal(a)...

Parádička :D :D škoda že som tento blog objavil až teraz :D tvoj sarkazmus je nádherný :D mám sa čo učiť, nenehaj sa odradiť a veselo vypisuj ďalej, tý čo ťa kritizujú sa zrejme v tomto článku našli ;)