15. 6. 2011

Letná súťaž s Pokecológom

Už skôr som sľúbil, že tento rok nás čaká s Pokecológom kopec zábavy. Téma tejto súťaže je jednoduchá: pokec, sexy fotky a sranda. Vymyslel som pre Vás manipulatívnu súťaž o balení dievčat, lúskaní úloh a nefalšovaným vzrušením plným neistoty. Toto nebude typická letná súťaž a Vy to veľmi dobre viete...

Súťaž je pre Vás – čitateľov, fanúšikov a ďalších, ktorí čítajú tieto riadky. Bude prebiehať celé leto, mať niekoľko nezmyselných kôl, veľa slabej reklamy a v neposlednom rade – zaujímavý obsah. Poznáte tie stránky, kde fanúšikovia začnú posielať fotky do súťaže, hlasujú a otravujú blízkych aby hlasovali za nich? Z čírej roztopaše a ješitnosti som sa rozhodol vyskúšať túto súťaž aj tu, na mieste, kde chodievate pozerať, či tu koooonečne niečo nepribudlo. Pokecológ sa zamiloval, má ťažkú chorobu, je za mrežami, odsťahoval sa, alebo prečo už nepíše? Možno sa mu nechce, alebo chystá niečo veľké, alebo malé. Veď nám sľúbil súťaž. Pekne po poriadku, na všetko sa dostane priatelia. Postavte sa do radu, pekní najprv, škaredí nech sú trpezliví vzadu.

Čas a spôsob konania súťaže
Od okamihu čítania tohto riadku do 30.9.2011. Vyhlásenie výsledkov spojené s bujarou samooslavou, alebo každý sám na svojom notebooku na skype prebehne v prvom septembrovom týždni. Miesto a čas vyhlasovania výsledkov budú zverejnené včas, zrejme posledný augustový týždeň. Vaše príspevky do súťaže v akejkoľvek kategórii zasielajte na moju emailovú adresu s predmetom správy „Letná súťaž s Pokecológom“.

Kategórie

A. Neobrázkové
1. Najlepší príbeh z pokecu o zbalení muža
2. Najlepší príbeh z pokecu o zbalení ženy

V neobrázkovej kategórií sa podeľte so svojimi zážitkami z pokecu. Je na Vás, čím sa pokúsite zaujať, niekto vsádza na sex, sprosté slová, dôkladný a nechutný opis, ďalší sa zamerajú na umeleckú stránku veci a napíšu báseň. Minimálne požiadavky na účasť v tejto kategórii sú: rozsah cca jednej normostrany, tematická previazanosť príbehu na pokec.sk.
Moja predstava – Vaše zážitky podané lákavým a ľahkým štýlom.

B. Obrázkové
1. Najlepší fanúšik Pokecológa
2. Najlepšia fanynka Pokecológa

Obrázková kategória, ako už názov nediskrétne našepkáva, bude o fotkách. Áno, chcem Vaše fotky. Tematicky majú len jedno jediné pravidlo – musia obsahovať text „www.holkyz pokecu.blogspot.com“, či už napísaný na papieriku, alebo v prostredí kde vzniká foto, alebo (to zaberá vraj najviac) na vlastnom (obnaženom) tele. Fotka nemusí byť chlípna, nemusí obsahovať ani tvár, dôležité je, aby bolo jasné že ide o priaznivca tohto blogu. Dokonca nemusí byť na fotke ani človek, môže sa stať že súťaž o najlepšieho fanúšika vyhrá Váš škovránok, alebo Vaše topánky, ak sa zapáčia.

Hodnotenie
O Vaše počiny vo všetkých kategóriách sa s Vami podelím priebežne na tomto blogu, prípadne na Facebooku. Ešte stále platí, že môj tisíci fanúšik na Facebooku bude veľmi milo odmenený milým prekvapením, ktoré si už šetrím dlhšiu dobu. Hodnotenie všetkých príspevkov je číro v mojich rukách, ako samoporotca vyberám víťaza a osobne ho odmeňujem. Pomoc od odborného publika však uvítam rád.

Ceny


Súťaž zatiaľ nemá žiadneho dobrovoľného sponzora, čo Vám však nebráni prísť s kreatívnymi nápadmi a cenami, ktoré Vám pomôžu sa zviditeľniť. Na úvod ponúkam ako hlavné ceny:
za kategóriu „najlepšia fanynka Pokecológa“ večeru s Pokecológom,
za kategóriu „najlepší fanúšik Pokecológa“ reklamný banner na mojom blogu hneď v úvode

a za neobrázkové kategórie poukážky do obchodov s handrami pre dámy a nákupné poukážky do obchodov s technikou pre pánov v hodnote dajme tomu 30 evry, prípadne reklamný banner na mojom blogu podľa vlastného výberu. Ďalšie nápady na ceny uvítam samozrejme rád, keďže toto je netradičná súťaž s otvorenými podmienkami.

Prvá pokecologická súťaž začína, nezabudnite posielať maily s príspevkami a záleží len od Vás, či bude aj druhá nevďačníci ;-)

6 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

Celkom by zaujímalo, či v prípade neobrázkovej kategórie budeš nejak skúmať aj pravdivostnú hodnotu článku/príspevku. Historiek je veľa, ale nerád by som používal konkrétny, lebo ak by sa niektorá slečna v ňom našla, neviem neviem či by mi boli nejak extra vďačné a ako poznám niektoré ex, mohlo by to aj bolieť... :D

PsychoAstronaut povedal(a)...

Musia byt len z pokecu? Resp. zbalene cez pokec? Lebo ja osobne radsej balim realne v klube a pod. A z toho mam vela historiek ktore by som mohol zverejnit. :)

Anonymný povedal(a)...

hm..vecera??? zdravi Maxie :)))

Pokecológ povedal(a)...

Anonym - tak to napíš ako ja, bez konkrétnych vecí v ktorých by sa niekto našiel. A tie intímnosti predsa nikto neprizná :D

PsychoAs - nikto nepríde na to, že veta pred príbehom "začalo sa to na pokeci" je tam umelo vložená ;-)

Maxie - zdravas, formality máme za sebou, no Tvoj príspevok v obrázkovej kategórii ešte nie, šup šup...

Anonymný povedal(a)...

Myslím, že osobné spoznanie Pokecológa a večera s ním by mohla byť prvá cena v každej kategórii. Osobne by som to prijala.

Pokecológ povedal(a)...

Staci napisat na mail, dohodneme si mysteriozne stretnutie plne ocakavani a vzrusenia :)