11. 9. 2007

Sranda sex

Ľudia vnímajú sex ako najväčšiu možnú intimitu. Teda aspoň poväčšinou. U niekoho môže byť sex skvelá zábava na piatkový večer, pre iného zas tabu na ktoré sa teší až na svadobnú noc. Puk. Ja ho mám rád, už dlhé roky ho vyhľadávam a neprestal ma baviť.

Spôsobom mne svojským, rozhodol som sa podeliť s vami o niekoľko zaujímavých postrehov z oblasti sexu. Puritáni, ak sa tu vôbec nejakí zdržali, prosím opusťte miestnosť. Kamikatze, Swarowski, Dievča s ambrelkou, Fabo a ďalší, ktorí sa zastavia počas dňa, pohodlne sa usaďte a vitajte v mojej komnate. Nie trinástej, táto je niekde ďaleko za.

Jedna z dám sa ma pri sedení v letnej záhrade spýtala či som niekedy robil pissing. Po negatívnej odpovedi sa usmiala na prázdny pohár a odišla na toaletu. Keď sa vrátila s plným, rozplakal som sa v duši a prial si aby som bol v tej chvíli rybárom na Jamajke ktorý nikdy nevedel čo je to letná záhrada.

Počas milostného aktu s partnerkou u ktorej som mal podozrenie že je to obyčajná šľapka, a nakladal som jej zo zadu som začul divný zvuk. Pozrel som sa teda dopredu, čo sa tam deje – tá mizda šeredná lúskala slnečnice kým som ju nakladal. Rutinérka.

„Tak dobre som si nezašukala od základnej školy,“ zdôverila sa mi kočka po celkom slušnom sexíku. Tá veta sa mi páčila tak veľmi, že ju používam do dnes s obľubou, ak chcem spraviť radosť nejakej učiteľke, alebo vychovávateľke všakže.

„Počkaj, máš tu vlas,“ povedal som jednej keď vo výstrihu mala vlas. Keď som ho potiahol, tak zavrešťala ako keď pílite pílkou na železo malé dieťa. Ľudia, taký dlhý chlp v dekolte som v živote nevidel! Celá zahanbená odišla na toaletu z ktorej sa samozrejme už nevrátila. Pohrával som sa s tým prsným chlpom a potom som z neho spravil mašličku na jedálnom lístku.

Raz som jednu ženskú nevedel vytiahnuť z vane. Bola taká tlustá, že keď sme mali romantický kúpeľ, tak som čupel na okraji vane a predstieral že je horúca voda. Kým som ju dostal na posteľ, spotil som sa a celý kúpeľ bol na hovno. Nehovoriac o tom, že ak by som ju mal reálne uspokojiť, tak by som musel mať medzi nohami nôžku od cimbalu.

Zažil som naozaj veľa bizardných situácií, zábavných, prekvapivých ale i smutných. Zažívam ich stále, vždy ma niečo prekvapí. Či už nejaká neveselá príhoda, alebo niečo čo ma rozosmeje a keď to rozprávam farárom pri ôsmej vodke, tak si takmer cvrknú do sutany a bijú dlaňami po stoloch. Naposledy ma dojala odpoveď na zdanlivo nevinnú otázku ešte pred pohárom vína „Nechceš ísť na vodnú fajku? – Máš bazén?“.

Sex je zábavný, je to sranda, tomu verte. Nebojte sa smiať sa pri tom, užívať si nemotornosti, triasť sa ako prd pred výstrelom, mať maličkú dušičku ako novorodeniatko špendlíkovej hlavičky, robiť grimasy, tárať hlúposti, vtipy a všetky tie veci čo odľahčujú atmosféru. Ale pozor, všetko s mierou, lebo keď som naposledy povedal cipke v posteli že priráža lepšie ako jej sestra tak to nepochopila veľmi.. ale v pohode, už vidím na ľavé oko.

Jedna z príhod nie je moja, ale nedalo mi arogantne a podlo ju zakomponovať ako mne vlastnú, sorry Marek :D

8 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

„Nechceš ísť na vodnú fajku? – Máš bazén?“.
tato nieje tvoja. trafil som sa?

-- kamikatze -- povedal(a)...

:D vdaka za reklamu.
predpokladam ze gwu sem hodi zopar svojich vtuipnych zazitkov, zatial co ja sa budem hanblivo chichunat amozno aj trosku rumenca na licka vybehne, a budem sa tvarit ako ta slusna, mierne depresivna, poeticka dusa :D
trepem... moooc kofeinu.
mne sa lubilo s tym chlpom :)
jasne ze humor patri aj do postele, no niektori chlapi su na to precitliveli, kazdopadne mas pravdu ze s tym treba opatrne.

Fabo povedal(a)...

Jo, tak ja sa uz bereim ako pravidelny :)

No co, pohodlne som sa usadil, clanok precital - a musim uznat, ze hoci mam do tvojich skusenosti dost daleko, v teoretickej rovine nemozem spravit nic ine nez sa s tymto clankom stotoznit.

Anonymný povedal(a)...

naaaahodou,neocakavane, ale aj niektorym puritanom to prislo zabavne.

dievčatko s dáždnikom povedal(a)...

tak ako teraz som sa už dlho na žiadnom poste nesmiala, :o) ďakuejm

kami, nie, žiadna veselá príhoda nebude, aj keď ich je veľa, ale tie najsamfasa si rada nechám pre seba, prípadne ťa nimi obšťastním pri pohári vínka :o)

smiať sa pri sexe je to najlepšie (ak sa teda smejú obaja, že?!:o))


btw: myslíte si, že puritáni majú sex zábavný???

Anonymný povedal(a)...

To o tom chlpe som raz pocul v telke niekoho hovorit. Neviem ci to nebol Lasica :)
Ale on ze vraj chcel byt gentleman v MHD a tam slecnu upozornil na "spadnuty vlas"... :)

Anonymný povedal(a)...

zdravím Pokecológ :) v dobe, keď už všetci majú tvoj blog prečítaný od začiatku až po koniec som sem zavítal konečne aj ja počítať o čom vlastne píšeš, čo nové atď.
Keď píšem tento koment, tak mám za sebou predchádzajúce články z receptára a chcem povedať toľko, že práve som prešiel z úsmevu do smiechu :D fakt dobrý článok :D

Unknown povedal(a)...

tento blog som nasiel len dnes ale bavim sa na nom velmi dobre :)
a rozhodne mas v tomto pravdu