28. 10. 2007

Trochu Ježiša do toho sexu...

S prázdnym mieškom a hudbou v ušiach som ležal posediačky uprostred autobusu plného ľudí, ktorí ani len netušili že som mal sex. Cítil som ju zo seba ešte aj po sprche, keď som privrel oči, tak som videl svoje brucho ktoré mi cloní výhľad do jej lona pri sexe. Tučniem.

Ale veľmi ma to nehnevá, ešte stále môžem napísať SMSku s textom „Este chces?“ niekoľkým adresátkam naraz a vždy mi príde aspoň jedno „áno“. Každý máme svoje priority, váha mojou nie je. Samochvála? Možno. Dokazujem si niečo? Sebe nie.

Po niekoľkých diskusných príspevkoch v minulom článku som sa rozhodol potešiť vaše plesajúce srdcia a prizerajúceho sa Ježiša o ďalšiu story z kruhu pokecológie. Tento článok je napísaný pomerne netradične. Ide o predbehnutie udalostí spoza stola, číra fantázia, ktorú plánujem pretaviť na skutočnosť.

Článok sa bude volať Právnička. Prednedávnom som si zmyslel, že ju priradím do skupinky svojich obetí. Bude opatrný, písaný s ľahkosťou mne vlastnou. Tipujem pár dní. Dostal som sa k nej náhodou, cez môjho suseda. Verím že sa mi to podarí hneď z niekoľkých dôvodov:

- páčim sa jej, pretože mi po pár dňoch písania navrhla aby som šiel k nej a mala v texte ten výraz, ktorý potrebujem na odhalenie jej vnútornej krásy
- má dobrý vkus, tým rastie môj záujem.
- pri prvej návšteve mi pustila Walk to remember a bola prítulná ako kocúr ktorého som nikdy nemal
- chcem. Verím že ak človek niečo veľmi chce, tak sa mu to podarí
Teraz o mne. Cítim sa ako kladný hrdina so zápornými vlastnosťami. Postavička aká sa len tak nevidí, ak sa vyskytne tak všetci vedia že sa budú veci diať. Ten zlý, so zlými vlastnosťami, zvráteným humorom, príležitostným sexom, ale máte ma radi. Keď rozprávam svoje príbehy v krčmách tak všetci hltajú každé slovo (a pivo), rehocú sa, prípadne neveria od úžasu. Namyslený, arogantný cynik so zmyslom pre humor, ktorého nemôžete nemilovať. Možno taký chcete byť, no nemáte na to a tak keď sa aspoň s niekým takým stretnete.

Som sukničkár. Robím to často a rád. Som v tom asi dobrý, mám tiež pútavý storytelling a nezaoberám sa zbytočnosťami. Čítam medzi riadkami, veľa pijem a dobre sexujem. Netuším čo ešte chcete vedieť, vymazané odstavce sa stávajú, ak sa nechám uniesť a potom sa radšej stiahnem. Dnes nevymažem ani jeden, schválne, či nájdete najhorší.

Na Právničku sa celkom teším, má dobré telo, je naivná a v izbe ma plagáty s Ježišom. Preto tá poznámka v úvode o tom ako sa prizerá. Už sa celkom teším ako mi bude hľadieť na moju prdel, zatiaľ čo jeho služobnica bude podobne ako jej spoluveriaca ležať na krížoch a prijímať telo pána. Najlepšie bude, ak mi to nevyjde a stanem sa obeťou zahrávania sa. To sa potom budete smiať a ja budem musieť navštíviť internáty a vybrať náhradnú právničku, keďže názov článku už mám.

P.S.: Hľadám dievča do trojky.

14 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

ze ti pustila :walk to remember: ? neveriiiim...

Anonymný povedal(a)...

normalne mi niekoho pripominas, ak si to ty, tiez cakam, kedy ma uz konecne pretiahnes...

Pokecológ povedal(a)...

Bad Girl - urcite to nie som ja, ak by ano, tak mi tu uz nepises, ale mala by si na mna aspon ICQ...

Anonymný povedal(a)...

a das aj nam svoje icQ?:D

Pokecológ povedal(a)...

Uz je v profile :-)

Anonymný povedal(a)...

ako mam vediet,ze si to ty?:D

Anonymný povedal(a)...

uz viem,uz viem....:o)

-- kamikatze -- povedal(a)...

no neverim, dokonca uz mame moznost osobne si pokecat so samotnym pokecologom :)

Anonymný povedal(a)...

kamikatze:..no da sa odolat? :D

-- kamikatze -- povedal(a)...

no neviem ako ty ale ja som zenska zvedava :D

Anonymný povedal(a)...

Ha ha ha, a to fakt mozem? Naozaj mozem napisat na ICQ a pokecat so so samotnym Mr. Big (autistom)? Ne ve riiim!
JJ slecny, do to ho, a potom sa o par tyzdnov, potom co mu poslete svoju foto z pasu a spytate sa ho ako sa ma sa dozviete ake ste sexualne dracice/ nedracise exoticke krasky s dredami pod pazuchami (a ine speciall bullshit features na zvysenie citatelnosti) ktore sa beznadejne zamilovali do nejakeho Don Juana z Tahanoviec...

Ja by som nevahala, ale nejde mi internet, tak nemozem, ale kazdopadne ja proti autistom nic nemam...ani oni proti mne, pokial im nezamiesam farebne ceruzky...:D Modra je vedla zelenej, ci ako?

Anonymný povedal(a)...

Nebud hlupa Mon, jemu tym neublizis a seba len strapnujes :D

Anonymný povedal(a)...

poko,poko...a co tak tu dat konecne aj novy clanocek?Ale kazdopadne dakujem za icQ...v pripade nedostatku sexu sa hned ozvem:D..have a nice day :o)

Anonymný povedal(a)...

nemilujem,neuznávam pačí sa mi len štýl tvojich príspevkov,metafory obsiahnuté v texte a dokáže ma to rozosmiat=D to mi stačí=DD