18. 11. 2007

Slza

Slza bola milá osoba. Pred pár minútami odišla, rozhodol som sa, že ju rýchlo pripomeniem, pretože je to jedna z tých, na ktoré sa druhý deň sotva pamätám. A to som nepil. Teda dnes nie. Cítim sa vyfajčene, prázdno a hrá mi Beethoven. Nalievam si pohár whisky, len tak, sám pre seba...

Ľad v poháriku mi praská pod návalom zlatistej whisky. Mám uvoľnené nohy, preležanú posteľ a prázdne brucho. Keby som fajčil, tak si dám cigaru a dívam sa do stropu ako unikajú obláčiky dymu ako nepríčetný. Celkom pekný úvod.

Slza je vysoká tmavovláska s krátkymi vlasmi v kontičke nalakovanými tak silno, že mi skoro porezala tvár, keď sa okolo mňa obtrela prvý krát. Nosí vysoké kovbojské čižmy, krátku chlpatú bundičku a miluje môj zmysel pre humor.

Slzu som zbalil na pokeci pred niekoľkými dňami. Mal som celkom dobrý deň, prišiel som domov a vybral som si náhodnú užívateľku, ktorá sa smiala tak, akoby chcela dnu. Bingo. Pár teplých viet, nejaké triky o tom a o tom a hotovo. Slza nebola ťažká, myslím že je jedna z tých dvadsín, ktoré sa nechajú pretrtkať bez citu a ešte aj celkom dobrovoľne. Len preto, že chcú.

Zavolal som ju k sebe domov, mám dnes voľný byt, nikde nikto okrem môjho imaginárneho psa Huga. Ale ten dnes spal. Takže vrátim sa k Slze. (Hm, tá whisky ma celkom berie, načúvam pukajúcemu ľadu) Pozval som ju k sebe na film, ale pokazila sa mi premietačka. Heh, klasika. Takže sme museli ísť ku mne do izby. Slabšie povahy prestanťte čítať.

Po úvodnej ťahovej stratégií a oboznámení sa so všetkými mojimi dvoma erotogénnymi miestami Slza spravila taký špeciálny ťah, ktorý som ešte nevidel. Vyzliekla ma jednou rukou z trička skôr, ako som stihol kýchnuť! Kým som si uvedomil čo sa dialo, Slza na mne sedela a moju nahotu triasla zima.

Tento príbeh nie je smiešny, je dojímavý. Slza sa preto volá slza, pretože pri dosiahnutí orgazmu sa začala chvieť ako pes pred sraním (ozaj citlivé prirovnanie, dík drahá whisky) a potom sa rozplakala. Nepamätám aby som šukal s takou chuťou, ale keď máte pod sebou ženskú, ktorá plače od šťastia a jej orgazmus trvá niekoľko desiatok sekúnd, tak skrátka musíte. Keď mi však zmočila radostným plačom posteľnú plachtu, tak som radšej prestal. Hold, ľudia sú rôzni, idem si po ďalšiu whisky...

Dnes to bola slabá story, ale silné emócie. Keby som bol citlivý tak vás rád oboznámim s detailmi, no idem radšej zlomiť nejakú železnú tyč na Hugovi... má strážiť leňoch tlstý.

5 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

Opäť geniálny článok - len tak ďalej, len tak ďalej! ;)

Anonymný povedal(a)...

Uvidime co povie Mon na toto...

Anonymný povedal(a)...

to blunt animal(a.k.a "anonymny"):
Ha. That's so funny I forgot to laugh, excluding that first ha:)
...Mon sem nechodila, nechodi a hlavne neklame... :)

Anonymný povedal(a)...

Pridavam jeden dvojzmysel ktory zabera a rozosmeje...:-D....
Fajcis??? Ano/Nie . A cigarety??? :-D

Anonymný povedal(a)...

opäť geni/t/álne ako vždy...