11. 4. 2008

Múdra

S ľuďmi ako múdra sa nestretnem na pokeci každý deň. Jej príbeh sa odohral pred pár mesiacmi, no zverejniť som sa ho odhodlal až teraz, i keď som pôvodne ani nechcel. Ale čo človek nespraví pre fanúšikov všakže.

Koncom minulého leta som obsmŕdal na pokeci a lákal som mladé panny na moje dumy hore dole po miestnostiach. S Múdrou som sa dostal do kontaktu len preto, že sme študovali rovnakú školu a mal som s ňou teda spoločných pár tém. V dialógu si počínala sebavedomo, skoro až pyšne a povýšenecky. Ak by som bol žena, bol by som asi rovnaký.

Múdra mala odporného psa, atraktívnu sestru a skvelý dar reči. Sama o sebe nebola nič moc extra kosť, taká nenápadná tichá myška, čo je vám ľúto nepovedať jej, že má v káve vodku od škodoradostnej spolusediacej. Košieľkový typ, volániky a všetky tie veci, čo vám pripomínajú ako vyzerá zle oblečená žena.

Dalo sa s ňou baviť len na odborné témy, pohŕdala pokecom a nerada sa ukazovala. Nemala ani jednu vyzývavú fotku, profil mala akoby jej ho vyplňoval farár a vôbec – pôsobila ako Katolíčka, alebo Vážna. Usmievala sa akoby zožrala uhorky, dvíhala pri tom nos a pôsobila neprirodzene. Mala veľkú riť, z ktorej sa nepochybne dobre kladie do porcelánu, vlasy na mikádo a nepríjemný hlas.

Pila jahodový džús s vodkou, poznala všetky pesničky čo hrali v rádiu a nosila značkové hodinky. Pri debate s Múdrou ste mali pocit, že minúta bez nej, je ako týždeň pri mori. Vyslovene nepríjemný typ, ktorý však mal svoje čaro na ktoré som chcel prísť. Pri asi ôsmom drinku zaštebotala niečo neuveriteľné. V duchu som sa zatváril takto, naživo som sa milo pousmial a hral zaskočeného. Otázka znela: „Čím by si ma prekvapil ak by sme mali prvé výročie svadby?“ Mierne ma vyviedla z koncentrácie, no bol to neklamný znak toho, že sa ľady pohli.

„Čo by si spravila, ak by si sa v noci zobudila a nemohla vysloviť samohlásky?“, oponoval som rovnako extravagantnou otázkou po ďalších drinkoch. Nepamätám si odpoveď, bola taká dlhá, že jej začiatok som zabudol v polovici a to som medzi tým ešte stihol prečítať jedálny lístok. Múdra sa nedala na prvý krát obalamutiť. Musel som sa s ňou stretnúť tri krát, aby sa mi podarilo odhaliť jej sexuálnu stránku.

Navštívila ma doma, kde som po niekoľkých úvahách a aperitíve prednášal Homéra zabalený v posteľnej plachte stojac na taburete. Žartujem, zviedol som ju pri Whiteovi asi v tretej hodine návštevy. Kefovalo sa s ňou dobre, bola prítulná a mala príjemnú pišuľu. Takú, čo si môžete požuť, alebo sa s ňou hrať na Raťafáka Plachtu. Ráno začala rozprávať zážitky z divadelného krúžku na strednej. Po pár dňoch som ju vypustil z programu.

11 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

Bavis sa dobre, zneuzivat zeny a sirit o nich sukromne veci? Dali ti nato vobec suhlas? A ty mas akeho pindasa tvrdeho a maleho ako žižalka?

LEVICA

Pokecológ povedal(a)...

Milá Levica,
musím poznamenať, že Tvoj príspevok ma pobavil viac ako ženy z príbehov. Ešte som nepočul, aby som potreboval súhlas na príbeh, kde nie je spomenuté ani jedno meno a je posadený do neurčitého prostredia, aby sa osoby nedali identifikovať. Ak Ty áno, tak Ťa nachytali.

K pinďasovi - to musíš nájsť nejaký ženský blog kde ho opisujú, inak by to nebolo fér, opisovať sa sám...

Lev bez hrivy povedal(a)...

Len poznamenavam, ze temer isto Levica nie je moja levica, tym som si isty tak na 99% :-)

Anonymný povedal(a)...

Čo si jej odpovedal na tu otázku?

M

Pokecológ povedal(a)...

Nuž M,
odpovedal som jej tak, ako každému kto sa ma na to spýta - splnil by som Ti jeden z Tvojich snov.

Anonymný povedal(a)...

Naco trtkas skarede zeny s velkym zadkom ? :)

Kazdopadne pozor na STD!

Good luck!

caandy povedal(a)...

no celkom fajn pribeh :-) len tusim ta levica, ako keby bola jedna z tvojich obeti:-)
zislo by sa aj viac tvojich pribehov na pobavenie. alebo nestihas?

Anonymný povedal(a)...

V poslednom čase to nejako flákaš chceme aspon 1 nový príbeh mesačne!
Nepochybujem že toho máš rozpracovaného viac sem s tým.

Anonymný povedal(a)...

Súhlasíím.....už tu nemám čo čítať :)Nás nenechávaj v napätí,NEFLAKAJ TO!

Pokecológ povedal(a)...

Majte zľutovanie :-)
Pracujem teraz na niečom inom, na pokecológiu som nezanevrel, len momentálne uprednostňujem peniaze pred sexom. Ale blíži sa leto, sľubujem, že vám to vynahradím...

Anonymný povedal(a)...

Pár minútiek si na nás nenájdeš? :)Neverím,že nemáš niečo nové-zaujímavé :)