6. 8. 2008

Výška

Výška mala niečo po osemnástke, prirodzene kučeravé ryšavé vlasy a nekonečne dlhé nohy. Keď sa smiala, tak sa všetkým mužom v jej okolí zduril miešok, keď chodila, robila prievan v myšlienkach. Výška bola nekomplikovaná osôbka, ktorá sa dala nahovoriť takmer na čokoľvek.

V úvodných fázach nášho zoznamovania sa javila ako svätuškárka, ktorá ma takmer pozvala na chrámové spevy a následnú schôdzku na fare po omši. „Katolicizmus je ako epidémia,“ behalo mi hlavou, keď som si uvedomil že je to veľmi populárny štýl, ktorý snáď dobieha len EMO. Niektoré vysoké ženy sú typ „zvonili ste pane?“. Táto bola presný opak – krehká s jemnými rysmi tváre.

Výška, ako som už naznačil bola krásavica na pohľadanie, mala 187 centimetrov a kučeravé vlasy jej siahali po prsíčka č. 75B. Jej hladké a štíhle nohy sa končili sexy chodidlami, topánočky 42ky pripomínajúce vaničku pre novorodeniatka. Aspoň nemusela v zime kupovať lyže. Nenosievala však opätky, nechcela si udierať hlavu o zárubňu a pozerať mužom do výstrihu.

Jazyk mala dlhý ako keď stúpnete chameleónovi na nohu kričiacemu od bolesti „pomóóóóc priatelia chameleóóóni!“. No na reč bola opatrná, na prvom stretnutí z nej vypadli zo štyri vety rýchlosťou srania tehly. Musel som ju osmeľovať vytváraním zábavnej atmosféry.

Takže keď prišiel čašník a spýtal sa „prepáčte, máte rezerváciu?“ tak som s nahnevaným výrazom v tvári oponoval „prepáčte, vyzeráme snáď ako indiáni?“. Usmiala sa, on nie, pokračoval „ten stôl je však obsadený. pane“. „Mne ho netreba, zoberte ho a doneste druhý,“ pokračoval som vo veselom duchu na hranici s drzosťou. Výška sa náramne prestrašila. Musel som jej vysvetliť, že čašník je môj spolužiak zo základnej školy a doberáme si tak každú návštevu s ktorou prídem na večeru. Na druhé rande som ju pozval do prírody, kde sme popri pikniku pokrstili jej zvierač. Môžem zhodnotiť, že toho pove-dala pomerne dosť.

Výhody nakladania vysokej ženy by som zhrnul takto:
- keď svieti slnko, poskytuje väčší tieň
- ak sa povracia tak jej nohavice sú dlhšie a pri utieraní nasajú viac tekutiny
- ak ste menší, namiesto tváre jej vidíte kozy
- ak roztiahne nohy, vojdete sa medzi ne aj dvaja vedľa seba

17 komentárov:

Kozo povedal(a)...

Akési nudné :(

jablcko povedal(a)...

vobec to nebolo nudne,opisal to tak dokonale ze tu zensku vidim pred ocami,mi iodlahlo ked som videla novy prispevok.bolo na case.dobre som sa pobavila,len tak dalej

Anonymný povedal(a)...

Nudne, akoby Ta to uz nebavilo... chyba tomu smrnc.

Anonymný povedal(a)...

Kamo darilo sa ti aj viacej... Toto mi pride take trosku suche, ale kazdopadne to este neni stratene! :) Len to chce zase pridat trosku tej starej perverznosti.. ;D

Anonymný povedal(a)...

Ahoj, ja myslim, že to bude absenciou "deja (pribehu,..)" Aspon mne to troška pri tejto aj iných novších, inak vydarených charakteristík, chýba....

Anonymný povedal(a)...

Debilny provokater čo sa boji ukazať a strapnuje sa tu vo svojich textikoch o ktorých si mysli že su neviem ako silne a pritom nemaju pointu pre slabšich zmysel totalna p..ovina

Anonymný povedal(a)...

CHCEME VIACEJ PRISPEVKOV ASPON 1 AZETACKU MESACNE NEZVLADAS? ;D

Anonymný povedal(a)...

neviem co si mam o tvojom blogu mysliet...je to naozaj pravda? myslis ze ziadna z nich sa do teba nezalubila? resp. nechcela len sex...alebo su to vsetko baby ktore v podstate hladaju co ty?

Anonymný povedal(a)...

neviem co si mam mysliet o tvojom blogu...naozaj je to pravda? nezalubila sa ani jedna do teba? neublizil si nejakej? nemyslim to v zlom...alebo vsetky chceli v podstate len sex?

Pokecológ povedal(a)...

Vždy ma mrzí ak stretnem človeka, ktorý si nevie utvoriť vlastný názor. Každé z dievčat je iné, má svoj charakter, uvažovanie a vlastné pohnútky.

A k intenzite článkov, teraz som uprednostnil iné veci pred blogom, verím že ešte príde čas...

Anonymný povedal(a)...

viem si vytvorit vlastny nazor myslela som to obrazne...prides mi ako postava z filmu...tak teda nemyslis ze si takymto sposobom niektorej ublizil? a vlastne chces zazit vzdy iny typ zeny alebo...?

Pokecológ povedal(a)...

Nie, nemyslim si ze takymto sposobom by som ublizil, nakolko dbam na to, aby clanok nikdy neodhalil o koho ide. A k poslednej otazke - nezalezi na typoch, mam skratka zeny rad... ;-) Ak budes mat dalsie doplnujuce otazky, tak sa mozes ozvat na mail, alebo ICQ, pripadne pokec.

Anonymný povedal(a)...

človeče ty si fakt dobrý :D čitala som viacej tvojich článkov :D je mi jedno či to je naozaj pravda alebo nie :D ja sa vždy pobavím :D ...a k tým dievčatám...myslím si také baby sú a keby nechceli,tak sa s tebou nevyspia a keď hej,tak čo už ....riziko povolania... :D:D:D

Anonymný povedal(a)...

Tak dobre som sa uz davno nezasmiala:D

A ktore tvoje alter ego na pokeci treba oslovit? To si nejak nedomyslel, hehehe:-p

Anonymný povedal(a)...

no nic v zlom, ono tie uplne prve pribehy boli mozno dobre, tak priemerne napisane, ale tie dalsie coraz nerealnejsie a stale sa opakovalo to iste len s nejakymi malymi odtienkami...co dodat? pokracuuj? nie hlupost! ved by to bolo stale dookola to iste. mozno mas nejaky ten talent. ae zbytocne ho premrhavas. akoby si sa snazil ostat pri tom starom overenom ktore prestalo byt dobre uz pri tom tretom pribehu (uz tam toho bolo dost) brigadnicky...

Anonymný povedal(a)...

Pravidelne citam tvoje pribehy, ale teraz po prazdninach je to fakt bieda (ci uz po stranke kvality, ale najmä kvantity). Vzdy ked sem chodim cakam novy clanok no v poslednej dobe nejako pokulhavas :(. Dufam ze naberies novy dych a coskora nas opät niecim prekvapis :)

Anonymný povedal(a)...

Na toto nemam slov...