5. 11. 2008

Vyrovnaná

Občas sa vám podarí stretnúť dievča, ktoré presne vie čo chce. Ak máte šťastie, chce sex. Tento typ presne vie, že jedno hltnutie z nej priateľku neurobí a vie aj to, že nemôžete u nej prespať, lebo máte ranné stretnutie s klientom. Veci sa dejú...

Poznal som ju dlhšie, no nie tak dobre, že by som mal zapísané jej periódy v kalendári, ale zas nie tak zle, že by som nevidel jej nahotinky v emaili. Vyrovnaná bola typ láskavej mrchy. Vyzerala vábne. Bola urastenej vysokej postavy ako vykrývač GSM signálu, dlhé vlasy gaštanovej farby ktoré si stále prehrabovala, iskriace oči plné provokácie. Akurát mala väčší nos, takže ak by ste jej chceli doňho vložiť ceruzky a tresnúť jej hlavu o stôl, neuspeli by ste kvôli veľkej vôli nosných dierok z ktorých by ceruzky vypadli vždy skôr.

Čím viac som s ňou strávil času, tým viac sa mi páčila. Sexuálne chute sa po nociach točili okolo Vyrovnanej, ak by som ju v našich pisateľských úvodoch stretol, moja pravá ruka by kričala „Mama!“. Áno aj moje telo býva niekedy väzením pre spermie, no ako správny kamarát im občas podám pomocnú ruku.

Vyrovnaná mi dala jasne najavo, že nie je hlúpa nalpa ktorá sa nechá uchlácholiť sladkými rečičkami. Písali sme asi dva týždne, kým sme sa dostali k tomu, že v ten večer ideme na rovnakú diskotéku. Samozrejme že som tam nemal v pláne ísť ;-) Ale keď schválila naše prvé stretnutie, usmial som sa na monitor ako mníška s otrasom mozgu.

Na diskotéky sa dievčatá vedia vystrojiť niekedy viac ako na karneval. Toto nebol ten prípad. Šarmantnou kombináciou sukne, pančúch a vysokých čižiem si ma získala. Bola tak očarujúca, že som chvíľku ľutoval, že som ju nemal za predka. Jej prsia sa asi báli v tme, pretože ich mala pomerne dosť odhalené, čo umocnilo celkový dojem.

Po pár drinkoch pri bare sme začali mať neuveriteľné témy na dialóg. „Boja sa podľa teba ženy, že im cez deň chcú ukradnúť posteľ a preto ju celú pozakrývajú vankúšikmi a plyšovými hračkami, aby ju nebolo vidieť?“ zašvitoril som z päty. Odpoveďou mi bola vyprsknutá vodka s ananásovým džúsom od smiechu v mojej pokecologickej tvári. Štípe to.

Keď sme prišli k nej, nesvietila. Všetko po tme, pre ňu pohoda, pre mňa smrť. V cudzom byte som si pár krát narval malíček na nohe do neidentifikovateľných kusov nábytku, raz som si tresol hlavu do otvorených dverí. Jej kozenky sa museli v tej tme vážne prestrašiť, lebo sa hneď rozbehli schovať do mojich dlaní. Vyrovnanej bolo úplne jasné, že v ten večer objaví novú oktávu.

Často sa mi stáva, že premýšľam aj tam, kde netreba. Takže si tak hudiem po tme ako potmehúd, ošahávam ju, rátam znamienka na chrbte, analyzujem oholenia, nastavujem uhol dopadu... technika predsa robí majstra. Keď tu zrazu majster tesár sa utol. Nedopatrením, možno tmou, možno ňou... strčil som ho o poschodie nižšie. Zvýskla a ja som sa od strachu skoro sprdel. V takejto situácii si prajete byť na strane čitateľa príbehu, nie jeho aktéra.

Ona však vôbec nezvýskla zle! Páčilo sa jej to, ostal som síce zaskočený, ale budiš. Zvyšok večera sa teda niesol v znamení ritných radovánok. Čakal som, že vyvrcholením bude zasvietenie v miestnosti sprevádzané búrlivým potleskom spolubývajúcich, ktorí sa schovávali celý čas v tme s infračervenou kamerou. Nestalo sa tak, vyvrcholením večera bol harmančekový obklad na jej zvierači. Veru, ženy sú ako tenisová raketa – nájdeš si nejakú dobrú a používaš ju kým sa nerozpadne. A potom si zaobstaráš druhú...

22 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

hmm uz som myslel ze pokecolog sa nadobro odmlcal. po dlhej dobe novy prispevok ale jaksi to nie je ono... co sa stalo?

Anonymný povedal(a)...

rssko ma dneska veru potesilo :)) pokecolog sa nam asi zamiloval tak uz teraz moc nepise :]]

Anonymný povedal(a)...

no tak pekne chlape... teraz to bolo dobre... sak s tymi spermiami ma to dostalo... len keby si pisal viacej clankov bolo by to asi lepsie

Anonymný povedal(a)...

Ako fakt dobree, stary pokecolog je spat :D toto sa mi fakt pacilo, dal si do toho konecne stavu.. komentar pisem prvykrat, ale citam si ta uz dlhsie. Najprv boli moje pocity z teba zmiesane, ale potom som si povedala - nech si robi kazdy, co chce - ty si uzijes, my sa zabavime. Tak vela zdaru a chuti.. :P

Anonymný povedal(a)...

dobre, konecne aj ritne radovanky, len skoda ze potme - ako si si to mohol vobec vychutnat?
a ten harmancekovy obklad - to je podla mna blbost :-)

Anonymný povedal(a)...

Zo zaciatku bieda, mi to prislo trosku silenym humorom pisane... Neskor si sa zase dostal do svojej pravej kondicie :) Konec - bravurny!

Co takto pisat viacej clankov?? ;)

Oikos Nomos povedal(a)...

No tak toto je iny blog!! :)) ozaj, myslim ze dobry napad, pokec je taky fenomen, ze zasluzi svoju vednu disciplinu :))

Anonymný povedal(a)...

sevas chlope :) Ty máš nesporný nielen literárny talent,ale najma dobrodružnú povahu :) už dlho ma nič tak nepobavilo ako Tvoje žážitky s pokec buchtami :) držím palce :)

Anonymný povedal(a)...

Ty a admin z "piskosky.sk"(zamerne to neskolnujem a zamerne pisem do zatvorky)....ako by Vas jedna mat mala. Vychcane prirovnania, efektivne zakomponovany styl pisania "dojebavam a aj tak mi kazda da" a kopec inych spolocnych crt. Akurat mi tam chyba presnejsie specifikovana skupina EMO alias svet mi ublizuje a kolok na obciansky preukaz mi musi zacvakat mamka.
Skus mi spravit radost a zamerat sa na tuto grupen, a PS: harmancek na ritne problemy nezabera

Anonymný povedal(a)...

prosim ta sprav nieco s designom svojho blogu...citam tvoje pribehy,celkom sa na nich bavim ale to biele pismo na ciernom pozadi je strasne...neuveritelne to taha oci a ja po par minutach citania vyzeram ako dohulena troska...:) za pochopenie dakujem
evelin

Anonymný povedal(a)...

Mmmh,že by sme posúvali laťku pri tejto slečne o milimetrík vyššie? Prečo mám pocit,že si vždy vyberáš o kategóriu "slabšie" dievčatá, na nižšom stupni vývoja? Skús poriešiť aj nejakú seberovnú...nechcem to tak povedať,avšak hej, seberovnú "sviňu":D
Big up!
PS: Bol si niekedy zamilovaný?

Anonymný povedal(a)...

Som sklamaná, veľký Pokecológ nevie prijímať kritiku???? Ako inak si mám vysvetliť, že doposiaľ môj komentár nie je na nete?

Pokecológ povedal(a)...

Nedosiel mi ziadny komentar s kritikou, urcite by som ho zverejnil a ak by stal za to, tak aj zareagoval :-)

Anonymný povedal(a)...

Môj pôvodný komentár: Priznám sa, že na túto stránku ma priviedla zvedavosť, lebo som čítala pomerne kritický článok a musím priznať, že bol aj pravdivý, aj keď ide len o subjektívnu pravdu. Toto je písanie flustrovaného chlapíka trpiaceho traumou z detstva. Toto písanie nepôsobí ani humorne, skôr pejoratívne, avalisticky a smiešne... Si sa minul dobou feši, pár tisícročí dozadu, takí "Pokecológia" vládli Rímu, bolí rovní bohom, arogantní a bez pocitu rešpektu.... /preto Rím dopadol ako dopadol/.

Pokecológ povedal(a)...

To je nazor ako vino!
Slova ako "avalisticky" a "flustrovany" sa dnes len tak nevidia :D a este ta cast s Rimom, ktory nam priniesol moderne pravo, krestanske nabozenstvo, casti modernej filozofie, zaklady statnych zriadeni, rozsirenie kultury a infrastruktury... kalap dole, taky hlupy komentar som uz davno nevidel ;-)

Anonymný povedal(a)...

Iste, iste, som právnik, rímske právo milujem, filozofiu tiež, avšak toto všetko, ako iste vieme, prekvitalo za čias, kým Rímu vládol senát, bez konštitučnej monarchie cisára. K tej hlúposti môjho komentára, budiš, tvoj subjektívny názor... Vyznel skôr ako pohodenie hlavy, naštvaného, červeného moriaka...

Anonymný povedal(a)...

Až teraz som si všimla, že Rím nám priniesol kresťanské náboženstvo... odkedy? Na boji kresťanov so zvermi v rímskych arénach sa rímania predsa zabávali... Klobúk dolu, takú hlúposť som dávno nečítala...

Anonymný povedal(a)...

Pokecolog si chlap, ze si im uverejnil tie komenty...
Treba to vsetko brat s rezervou, oni ta nemaju radi, tak pisu takto, my ta ale mame radi, preto piseme pravy opak ;)
Tvoje clanky su zabavne, plne originalnych hlasok. Ja ta berem vsetkymi desiatimi, zivot si treba spestrit ako sa len da :)

A k tomu Rimu a Krestanstvu... Myslite, ze keby J. Krista neukrizuju, ze by bolo krestanstvo tym cim je?? Najivne...
Som ateista, ale chodim na cirkevny gympel, takze nieco o tom mam napocuvane :)

Anonymný povedal(a)...

Zlato dufam, ze na tom gympli neplatis skolne, lebo vychadzajuc z tvojho pisania a pravopisnych chýb, by bolo morálne, školné vrátiť.

Anonymný povedal(a)...

Nechápem,ako ste sa dostali od komentovania daného článku ku ukrižovaniu Ježisa Krista :))Tento článok je vydarený,ak sa vám nepáči,na čo tu vlastne píšete?Nikto vás nenúti túto stránku navštevovať.Pokecolog,ty len pekne tvor ďalej a hlavne častejšie :)

Anonymný povedal(a)...

Zdravím pokecológa. Už som na tomto blogu bol keď sa ešte len rozbiehal a bolo tu len zopár článkov, ale vidím, že sa tu môžem stále pobaviť keď pocítim, že mi nuda tlačí na mozog. Všimol som si, že perióda uverejňovania článkov nejako narastá, ale snáď to prežijeme. Keď bude niečo nové tak RSSko určite oznámi. :) Vďaka za vtipné spestrenie večera. :D

hdche povedal(a)...

toto je konec! :D jak sa smejem