8. 6. 2009

Kniha o holkách z pokecu?

Vážení priatelia, nepriatelia a ženy. Ako som avízoval nedávno v ankete na blogu, prišiel čas kedy ste sa dočkali ďalšieho sústa z môjho pera. Dvojzmysel. No takže je tu čas na článok bez sexu, no s prísľubom ukojenia zvedavosti...


Prechádzam sa tak svetom a popri iných aktivitách sa zvítavam so svojimi fanúšikmi ako pápež. Nemám síce Prada topánky ani nacistický úsmev, ale tiež mám rád vajcia voľne pohodené pod sutanou. A popri tom som dostal niekoľko podnetov/otázok smerujúcich k tomu, či by som nechcel pretaviť moje zvrhlé dobrodružstvá do knihy. Chcel. Ja to vidím takto:

HOLKY Z POKECU
jedinečná kniha plná pikantných príbehov ktoré sa odohrali na pokeci,
v ktorých nechýba humor, sex a zábava.


Viac ako 73 000 návštevníkov za rok 2008 si prečítalo
280 000 krát články najpopulárnejšieho blogu o sexe na Slovensku.
Teraz prichádza knižné vydanie, ktoré obsahuje navyše:

10 nových článkov o holkách z pokecu
5 unikátnych receptov na zvádzanie dievčat
a jeden neuveriteľný zážitok

Čítajte bez internetu, kedykoľvek, kdekoľvek!


Čo vy na to?

Budem rád ak sa vyjadrite kliknutím na jeden z nasledujúcich odkazov, prípadne v komentári pod článkom. Nemusíte sa starať o nič ostatné, na všetko príde správny čas. Len ma zaujíma, aký by bol záujem z mojej čitateľskej obce. Odpoviem na všetky otázky.

Áno, chcem takú knihu
Nechcem takú knihu
Mám dotaz pán pokecológ!



11 komentárov:

Midnite povedal(a)...

Mám rád Tvoj blog, ale knihu si pravdepodobne nekúpim.. Radšej by som bol, keby si ďalej zverejňoval články, vždy som sa na nich dobre pobavil.. a okrem toho, čo to budú za unikátne recepty, keď už budú aj knižne vydané.. :) .. ale aj tak Ti držím palce.. ;)

Anonymný povedal(a)...

Tak konecne:-)ze si aj nieco napisal...klobuk dole inak,sam by som xcel vediet takto pisat.Ale k veci-kniha?fasa-moze to byt dobry obchod,ked sa kukam co nam Kollarove a spol. vydavaju-kazdopadne by som este skusil mohutnejsiu reklamu,lebo aj ked su navstevy"huste"-stale je to blok...v tejto krajine nestaci pocut,citat-treba"poznat:-)"aspon sa mi zda.PS.kampan som uz zahajil-linkujem ta mojim kamoskam co si este pamataju Bajaju...mas terapeuticky ucinok

Anonymný povedal(a)...

Ahoj, Tvoj blog, som objavila len dnes a zaujal ma. Vďaka originálnemu a tebe charakteristickému spracovaniu by to mohlo mať úspech. Mohol by si napísať story aj o tom, či si sa stal niekedy aj ty korisťou...

Kassie

Wortex povedal(a)...

ja to hodnotímm ako dobrý nápad a určite by som ti tvoju knihu kúpil

Anonymný povedal(a)...

citam ta nepravidelne, ale rada. napad s knihou znie fajn, ale v tomto podani skor ako receptar (navod na zvadzanie). trosku bulvarne bombasticke sa mi to zda na prvy pohlad, neodlisila by som to v knihkupectve. ked uz cisla k tomu, tak okolo 10, urcite nie 1 (zazitok) - malo. dobry teasing by bol predaj knih spojeny s autogramiadou nazivo s autorom, verim ze by ta chcelo vela ludi vidiet.
a inak pozdravy autorovi, pise ti to velmi dobre.

p.s. o muzoch nenapises nic? :)

Sicily

Pokecológ povedal(a)...

Sicily nemyslím, že autogramiáda je vhodný nápad, ale Tebe by som poslal na dobierku podpísanú knihu ak chceš ;-) o mužoch nech píšu ženy.

Anonymný povedal(a)...

'Pokecolog' napisal:
"Nejestvuje na svete nič, čo by dokázalo zastaviť človeka pri snívaní."

Moze ta prekvapit 'precitnutie' po smrti.
Ako klames druhych v laske, priamo umerne klames sam seba.

Kdesi som cital jednu myslienku:
"Koho je tazsie zobudit, biologicky spiaceho, alebo toho co spi, ale pritom je hore."
Ten druhy pripad je analogicky pripadom vsetkych notorickych a najma vypocitavych klamarov. Lebo s jednym - avsak zivotne zasadnym -, oni prilis nepocitaju. Ze sa raz "prebudia", totiz na vecnosti. Tam budes stat pred pravdou(o sebe) v celej jej nahote a uz ziadna vyhybka do lzi alebo polopravdy nebude mozna.
A tento status SEBAOKLAMANEHO pocitis v plnej miere ako vecne trapenie otroka bez slobody - a bez odvolania.

'Pokecolog' napisal:

"Čakám kým príde niekto, kto ma zastaví. A určite nie nejakú zasratú katolícku ligu..."

Nikto ta nezastavi, ak sa o to co i len naznakom nepokusis sam. Mas na to cas do smrti. Vies kedy pride? Dnes sa uz hranice nestavaju...

Hrdina Dostojevskeho romanu Diablom posadnuti, Šatov, vravi 'vrchnemu posadnutemu' Stavroginovi: "Ja viem co hladas - ty hladas TREST.
- Pros Boha o odpustenie!"

Kym je este cas, kym mas este cas

Pokecológ povedal(a)...

Pecka komentar, napis mi potom mailom kontakt na svojho dilera.

Anonymný povedal(a)...

pokec je už pasé,tak by si mal čím skôr pohnúť hrbom..myslím si ale,že na knihu je to dosť málo príbehov a pretiahnutí,chýba tomu myšlienka(ludia majú radi myšlienky)a nejaký koniec..bez konca je to len akási brožúra..a brožúru po čase každý vyhadzuje.inak knihy o sexe majú asi najväčší úspech,ale ak nechceš priniesť dobré dielo,nenamáhaj sa a ďalej,ale častejšie:) bloguj.

jano1507 povedal(a)...

kebyze je ta kniha zadarmo tak beriem :D ale originalne pribehy :D ppci...daj estena tento blog moznost zdielat na facebook :D

Anonymný povedal(a)...

mno take nieco voknihe super to by som si kupila hh a mohly by nam nieoc take davat do lyteratury