14. 3. 2010

Lesbičky a pokec

Ako postupovať keď si chcem nájsť lesbičku na sex za pár minút? Kde sa hromadia voňavé loná mladých a krásnych žien? Existuje zaručený a rýchly spôsob ako sa urobiť na diaľku cez počítač? Našiel som pre Vás odpoveď, ktorá je správna na všetky tri otázky – pokec. Ďalšia hodina pokecológie začína, dnes s fotkami...

Časy kedy sa ľudia hanbili za svoju orientáciu sú dávno preč priatelia. Dnes je trendy vybaliť všetko do profilu, najlepšie do statusu. Stačí vhupnúť do miestnosti L & Bi a lesbičky sa o vás budú trhať. Pravda, ak ste jednou z nich a spĺňate základné podmienky:


1. Zaručene pravá fotka


Lesbicka1154

(nápadne sa ponáša na Amy Reid všakže)



2. Nick, podľa ktorého poznáte svoje stádo


Napríklad: lesba-11111, LESBA-2009, LeSba.ke,lesba.kis, lesba0055, lesba011, lesba0220, lesba111, lesba1251, lesba1427, lesba199999, lesba208, lesba212, lesba235, lesbabawebka, lesbalv, lesbana666, lesbapetra1, lesbas, lesbasexy, lesbaSVK, lesbauuu, lesba_heslo5, lesbicka4ewer a tak ďalej. Ak máte problém s vyhľadaním lesbického nicku, alebo sú tieto už zadané a úspešne si našli priateľky, stačí ak zadáte do vyhľadávanie užívateľov na pokeci „lesb“.


3. Fotoalbum, ako dôkaz


Najlepšie pomenovaný „ja a priateľka“, prípadne „ja a moja mušlička“. Ideálne sa hodí s tajným heslom, ktoré je uvedené v profile, alebo v popise albumu. Jeden príklad za všetky, dovoľujem si upriamiť vašu pozornosť na popisy fotiek:




4. Status, ktorý hneď odhalí vašu náladu a chtíč


Vyberám len niekoľko aktuálnych, rýchlo sa menia:
  • Som lesbička, takže pište všetky babenky!! Ale chalani, nemate u mna žiadnu žancu. RP RP RP
  • som lezba a milujem seeeeeeeeeeeeeex, keby ste mali zaujem pomenit foto kludne napiste ale len babyyyyyyy!!!
  • palcovala bi som vas moje
  • ano lesba nie lezba neviem preco mne sa to tak viac paci som mile dievca a som rada ked s niekym mozem pomenit hesla alebo ked ma vie niekto urobkat cez rp a to asi vsetko a este jedno chalani uchylaci kokoti nepiste mi vobec aj tak neodpisem
  • ja mam 19 a fotky momentalne ani videjko nemam ale mam kamarata 15 rokov sprawi ta ako nic kukni ho....jeho velkost penisu je ako velkost dospeleho proste je uzasny.....ak chces posli mu foto a on ta sprawi.. (tento link si neodpustím)



5. Najdôležitejšia esencia


K úspešnému uloveniu lesbičky podľa tohto návodu ešte dodávam, že je potrebné mať mozog taký malý, že namiesto klobúka nosíte náprstok ;-)

3 komentáre:

Anonymný povedal(a)...

Viac o úchyloch z pokecu, konkrétne o jednom na http://lezbos.blog.cz/

Anonymný povedal(a)...

Aj tak si myslim, ze vacsinou su to chalani prihlaseni ako baby, aby od inych vymamili nejake eroticke fotky.

Anonymný povedal(a)...

dúfam, že toto si nemyslel vážne o postupe ako uloviť lesbu. až taký stupido mi neprídeš, aby si do piatich minút strávených v L BI nepochopil, že 80 percent z tých kvázi lesieb su muži.