31. 8. 2007

Milujme dravca

Keď som založil tento blog, vôbec som nepredpokladal, že sa mi ozvú ženy, ktoré by sa chceli stretnúť s niekým, kto si píše denníček o svojich obetiach z pokecu. Je mnoho foriem ako zaujať, no toto je ozaj hardcore.


Posedávam si na pokeci a občas hodím na sklo nejakú frázu o tom, že mám nový článok, poškuľujem po zaujímavých nickoch a... vy sa ozývate. Ako je možné, že mi napíše niekto s cieľom spoznať ma, keď vie, ako skazený som? Rozbiť brány Tróje, navštíviť temnú a záhadnú jaskyň(k)u a potom podpáliť mesto... naozaj je to také sexy ako sa zdá?

Som majster ilúzie, tvorím okolo vás svety ktorým uveríte, presvedčím vás, že vesmír vznikol kvôli vám. Oddám sa vám ako najväčšej vášni, žijem len pre vás, milujem vás každým svojím pórom. Ak by som kráčal vo filme, horí za mnou svet. Nič v ňom neostane také ako predtým.

Ľudia sú rôzni, ale toto je naozaj sila. Napísať mi s cieľom zviesť ma, bez toho aby ste vedeli ako vyzerám, ako rýchlo pracujem rukami, ako sa smejem, ako často plačem... to som ja. A stretnúť sa sám so sebou v ženskom vydaní je naozaj silné kafe milé dámy. Chápem, možno to tajomno, možno tá skúsenosť, možno... ale korisť ktorá lezie do úst predátora je prinajmenšom mechom tresnutá.

Milujem vás, ste moje hobby, opantávam vás, žijem vami. Ak s tým raz prestanem, tak to bude len preto, že nájdem niečo, niekoho, kto ma zastaví. Osobu tak silnú, tak „zvrhlú“, že keď sa vrátim domov z prvého stretnutia ktoré sa skončí sexom, tak nezapnem pokec, aby som pokračoval, ale napíšem správu: „Chcem Ťa ešte niekedy vidieť“. Možno sa sklamem a zhorím ako fakľa (podobne ako mnohé z vás) a možno nie.

Milujete dravca ktorý vás loví a neviete kto je. Cítite, že vám dýcha na krk, ste vzrušené z toho, že vám odpíše niekto, kto láme srdcia tak rýchlo ako pekárne pečú rožky. Naháňate sa za niekým, o kom nič neviete, dusí vás tajomno, tešíte sa na neznáme. Veríte v svoju silu, ubezpečujem vás že som neškodný. Len tak ďalej...

19 komentárov:

-- kamikatze -- povedal(a)...

precitala som cele tri clanky. viac nestiham momentalne. lahky zavan testosteronu, egomasturbacie chlapca hrajuceho sa na alfa samca, ci poloboha ktory ma pevne v rukach zenske osudy a s neskryvanou lahkostou zbiera ciernobiele skalpy. keby si bol zena tak poviem ze si kurva. povrchne, ale asi pravdive citanie.
som zvedava na kolko postov najdes namety, bo (sle)picky sa ti za chvilu zacnu podobat jedna druhej.
ale citat ta budem.

Pokecológ povedal(a)...

Vždy ma poteší ak sa moje články dostanú k inteligentným ľuďom, ktorí vedia dať svoje myšlienky najavo. V zásade súhlasím s celým príspevkom, akurát nemám pocit že som (alebo sa hrám) na alfa samca. Občas sa zadarí, ale môžete mi veriť, že som len obyčajný človek s neobyčajným hobby.
Ak by som bol žena, asi som veľmi uštipačná štetka a pri čítaní by si sa stotožnila s viacerými postojmi z pozície ženy. Áno, začínajú sa podobať jedna druhej, všetky ju majú vlhkú a zásaditú ;-)

Anonymný povedal(a)...

Tým, čo sem píšeš vierohodne potvrdíš to, čo si myslím... že slečny z pokecu a nielen z pokecu su vymetené trúby. Je to síce smutné, ale je to tak:)) česť výnimkám, ku ktorým patrím:))bodaj by som Ťa nikdy nestretla!!! Prajem Ti, aby sa nikdy neminulo to zrno, čo ti z rúk tie slie/p(i)očky zobkajú

-- kamikatze -- povedal(a)...

to o inteligencii bol kompliment alebo sarkazmus? :D keby si bol zena tak mi je to jasne blizsie, bo teraz mi je proti srsti ze zenam robis takuto reklamu.
hobby je to teraz. zacolo to ako hobby? alebo si sa pokasal najst tam taku ktoru by si videl este raz? ha? :)

kiki, ty... mladatko... :DDD

Pokecológ povedal(a)...

Akurát dnes som jednej vysvetľoval, ako to začalo. Zrejme o tom bude ďalší článok, takže trpezlivosť prinesie odpovede.

dievčatko s dáždnikom povedal(a)...

môžem ťa volať Poko? ďakujem :o)

kami, ja si nemyslím, že tie čo Pokovi naleteli a naletia sú ženy. tak aká reklama? :o)
(nechcem ich však inak pomenovať, lebo na to nemám nárok, ale možno niektoré by sa dali nazvať chudery)

btw: Poko, páči, idem čítať ďalej, aj tak dnes inej akcie nie som schopná (ospravedlňujem sa, že som sa zase opila- sama sebe):o)

podľa textov si kreslím ľudí, hoci realita môže byť na míle vzdialená, páčiš sa mi, ale nechcela by som ťa stretnúť... na chate :o)

Fabo povedal(a)...

Chudery či nechudery? To je otázka...faktom ostava, ze do toho sli dobrovolne, mnohe z nich ocividne s radostou...

Pokecológ povedal(a)...

Ambrela,
si milá, vážne. Budem Ťa tolerovať teda naďalej ;-)

umbrella povedal(a)...

fabo: tie dievčatá si robia o Pokovi ilúzie,

či ich vodí za nos alebo je úprimný, ťažko povedať, ale každopádne nejdú do toho s vedomím, že sa nechajú osrať (možno),

robia si svoj vlastný sen, na ktorom stavajú, Poko robí scenár, je na ňom, či bude dokonalým hrdinom, alebo hajzlík, z ktorého proste každá zvlhne a padne do trávy s rozkročenou náručou .o)

Poko: si milá, vážne, neznie až tak vážne, tak som na rozpakoch, ale z toho si nič nerob a pokojne ma len tíško toleruj ďalej :o) ď...

-- kamikatze -- povedal(a)...

girl, nerada ta toto... ale aj ja chatujem a neplanujem v tom prestat. ved ma poznas :)
skor ciste zo zvedavosti by som si rada osobne pozrela exemplar co tvrdi o sebe ze vie spravne pouzivat slova a psychologiu pri komunikacii a podla toho ci pise ma poacit ze je vzdy o krok napred pred "obetou".

Pokecológ povedal(a)...

Hej, zvedavosť je celkom podnetná záležitosť. Ješitnosť je však dosť nebezpečný hriech...

-- kamikatze -- povedal(a)...

este ze pravy vyznam slova jesitnost mi je neznamy, inac by som sa urazila :) ale asi nebude az tak nebezpecna ked nepatri do top sedmicky smrtelnych ...

Anonymný povedal(a)...

Vynikajuco pisane zvasty...

dievčatko s dáždnikom povedal(a)...

kami, neglobalizovala som, povedala som, že tie čo naleteli, ty by si určite nenaletela, o tom som presvedčená :o)

Fabo povedal(a)...

Otázna ostáva nemorálnosť. Ak tieto ženy ostávajú v nevedomosti, je pokecológovo správanie amorálne? Tu však nastáva problém - čo ak si to prečítajú - a spoznajú s v článkoch?

dievčatko s dáždnikom povedal(a)...

já si myslím, teda my s Gábi si myslíme... :o)

takže takto, nemorálne je, ak Poko dostáva dievčatá z pokecu na lži, ktoré im maže okolo úst aby sa nalepili ako muchy na med a vlastne by sa dalo povedať, že zneužije ich naivitu a dôveru. v takom prípade je nemorálny, ale...

každý používa lži, aby dosiahol čo chce, niekto v práci, iný v sexe, možno za to pôjde do pekla, (budem mu držať fleka, nech má dobrý výhľad)takže ak si niekto myslí, že svet pokecový nie je jedna veľká lož (česť výnimkám) a je ochotný veriť žvástom čo sa tam narozprávajú, musí sa popáliť...

a čo ak sa spoznajú? nevadíííí :o)

aspoň pochopia, že dôverovať niekomu koho nepoznajú je... nebezpečné :o)

btw: kým Poko nevystavuje mená, adresy a fotky svojich obetí, a kým ako sám vraví, tak trocha upravuje skutočnosť, ktorá je vlastne celá neskutočná až vymyslená (ako píše dolu) tak vo co gou??? veď to robíme všetci :o)

Anonymný povedal(a)...

ooo no niekto sa nam tu hra na dolezitu,,, vsak kami

Anonymný povedal(a)...

uz to zabera aj na kami a dazdnikovu...pekne veru pekne .)

Nikol povedal(a)...

Prvá časť článku, vlastne druhý odsek, je úplná hlúposť. Myslím si, že sa ani nečuduješ, že sa ženy o teba tak zaujímajú. Možno si dravec, ale my, ženy, tiež. Si známy tým, že každú len využiješ. Oklameš, zmotáš a odkopneš. Lenže každá žena si chce dokázať, že je lepšia ako kopa tých pred ňou, o ktorých tu píšeš. Každá si verí, že možno práve ona bude tá čo sa k tebe dostane bližšie ako všetky ostatné. Že možno práve do nej sa zaľúbiš (asi som použila trochu silné slovo)...Ktovie, možno si už takú aj našiel, len to nezverejníš, lebo by ostatné prestali mať o teba záujem. A to nechceš, lebo predpokladám, že ti(mimochodom,ako každému) robí dobre byť chcený...