3. 8. 2007

Vydatá I.

Ozvala sa sama od seba. Múdro pôsobiaca, rozhodná žena, z ktorej písma bolo cítiť, že to nie je žiadna ľompa prežívajúca pubertu naplno. Také poznáte zväčša podľa vzorného písma s diakritikou a presne stanoveným cieľom. Tento krát som sa ním (vďačne) stal ja...

Vydatá na prvý pohľad na pokeci nezaujala ničím zvláštnym. Žiadna foto v profile, kopec krásnych viet o rodine. Ozvala sa mi v noci, len tak, pre zábavu. Neskôr z toho vyplynulo, že sa dlho s nikým tak pekne neporozprávala a že či niekedy neskočíme na kávu. Ešte letmý pohľad do zamknutého albumu, výmena čísel. No hurá.

Nemala viac ako 30, veľmi peknej postavy s moderným oblečením. Neviem to presne definovať, tento krát som sa sústredil na vlasy. Blonďavé ako anjelik s ocikanou ofinou. Keď sa smiala, tak sa postavil všetkým naokolo. „Veľmi príjemná kosť,“ sumarizoval som prvý dojem počas úvodného zvítavania.

Kávu som vypil veľmi rýchlo, potom som očakával ako tradične pri podobných stretnutiach, že dáma prejde na alkohol aby sa posmelila. Prd. Ukázala mi kľúče od auta a bez zbytočných rečí ma presvedčila, aby som nastúpil k neznámej žene. Vraj mi chce niečo ukázať.

Prišli sme pred veľmi veľký dom vo veľmi drahej štvrti. V ňom bol veľmi veľký bazén a veľmi veľká záhrada. A v tom dome veľká... záhada. Malé deti pobiehajúc okolo, zrejme nejaká oslava. Cítil som sa naozaj zvláštne. „No a čo teraz ty kokso...“ pozeral som okolo seba na pobehujúce ratolesti. „Tá blondínka v ružovom tričku s macíkom je moja,“ povedala Vydatá akoby sa nechumelilo. Trapas.

„Čo si mi chcela ukázať?“ nedalo mi pri pohľade na detváky rozbíjajúce sa o hladinu bazénu vrieskajúc po sebe z pol metra. „Svoju zlatú klietku,“ tresla pomedzi túžobný pohľad. Som síce arogantný bastard, ale toto bola vážne sila. Viem, že ak by som ju fukol, tak mi to nikdy nikto neodpustí. A ak nie, tak by som sa budil zo sna každú noc. Fukol som ju. Inokedy a na inom mieste. Milujem sa za to.

Prečo? O tom inokedy.

4 komentáre:

Anonymný povedal(a)...

Počuj to sa nestalo len v tvojej hlave???

Pokecológ povedal(a)...

Niekedy si naozaj prajem, aby sa take veci stali len v mojej hlave. Vdaka za konstruktivny prispevok, neviem aka odpoved vsak bola ocakavana, takze ma mrzi ak som sklamal.

Anonymný povedal(a)...

vcera som sem zavital a hrozne sa mi to paci, nikdy som neprecital na webe viac ako je vek baby s pokecu v profile, ale toto sa mi fakt paci. a myslim ze si nesklamal, aspon mna nie. heh herodeso@lake.sk

Anonymný povedal(a)...

to je nejake neuveritelne. a dost nepochopitelne. zlozite vety - podmienky a pod. v jednoduchosti je krasa, je to neuveritelne - neverim. fukol? akože fikol? zlatá klietka? takéto metafory ja nem...