8. 10. 2007

Hlúpa

Mám rád buchty ktoré sa smejú mojim vtipom a po druhom poháriku vína mi rozprávajú o tom ako rady si to robia v sprche. Masíruje mi to ego lepšie ako pocit po dobre vykonanej súloži, najmä preto, že je k tomu kratšia cesta. Hlúpa bola presne ten typ, ktorý ma inšpiroval aj k predošlému článku. Nebudem zachádzať do detailov, zašiel som do Hlúpej.

Ak mi niekto napíše „dobri den“ tak sa mi zväčša vynorí združená dievčenská škola, kde najväčší problém je vymáknuť dobrý šijací stroj na praxi. Hlúpu som upozornil po chvíľke písania na to, že robí veľa gramatických chýb. „V poriatku“ odpísala.

Robiť si srandu z gramaticky nevzdelaných ľudí nie je pekné. Čo však bolo pekné, bola ona. Tmavovláska s mandľovými očami olašských cigánok, dievča plných pier latinských tanečníc a tým najlepším zadkom aký sa v tej dobe dal zohnať v okrese.

„Chodila osem rokov na základku, tretí na strednú, reku bude mať aspoň jedenásť,“ dumal som si popri zatínaní zubov pri čítaní prehreškov voči matke slovenčine. A presne – mentálne na tom bola ako jedenásťročné dieťa. Presne ten typ, ktorej keď som povedal „Aha, mŕtva lastovička,“ tak sa pozrela do neba s otázkou „Kde?“. Radosť.

Na stretnutie v reštaurácii prišla sexy oblečená, v letných sandálkach ktoré žeriem a podobali sa tým, ktoré mala Katolíčka, krátkej sukni, ktorú určite kúpila ako opasok v predajni pre moletky, tričku na ramienka bez ramienok a kvalitnými prsiami. Žehlené vlásky s ofinkou, zelené naivné očká čakajúce ocka. Dojem na nezaplatenie dovŕšila tým, že sa potkla a natiahla v celej svojej kráse v strede reštaurácie plnej ľudí. Usmiali sa všetci, ja som sa však rehotal na plný gágor len v duchu.

Hlúpa mi rozprávala o svojich plánoch do budúcnosti, ktoré zahrňovali také perly ako „nájsť si dobrého jebača a lovatého muža“. Očividne sa tieto dve osoby nikdy nemali stretnúť. Nápady hodné chorej vrany typu „budem speváčka“ som ani nestihol rátať. Cítil som, že v mojej prítomnosti bola obrovská mozgová energia. Tak veľká, že by postačila na osvetlenie celého mesta. Síce... bolo by to mravčie mesto, ktorého vláda schválila prísne zákony o uchovávaní energie.

Na kočkách tohto typu si muži cenia úsporu. Čas za ktorý zasunú, peniaze investované na opiáty, dokonca niekedy aj cesta na miesto činu. V prípade hlúpej bol presun ultra rýchly – na záchod. Dopriať si rýchlovku v jej úzkej šuške bolo príjemným spestrením večera. „Celkom živočíšne založená mladá slečna,“ bleslo mi hlavou keď ma doma vyzliekala ešte pred tým, ako som sa vyzul.

Hlúpa bola vynikajúca milenka. Bolo zjavné, že má skúsenosti s veľa mužmi, veď kto by sa jej nedostal do nohavíc by musel byť hlupák. Alebo rozvážny mladý muž, ktorého sužuje strach z pohlavných chorôb a bojí sa podozrivo ľahkých obetí. Ako si tak veselo skackala na koníkovi, tresla si hlavu o policu nad posteľou. Ani to ma neprekvapilo, zrejme ani ju. Ale keď nám ošetrujúci lekár na pohotovosti prial dobrú noc, tak som bol milo prekvapený jej záverom. „Ľúbim Ťa,“ povedala Hlúpa po vystupovaní z auta silnú vetu, ktorá by sa nemala používať tak neuvážene.

O pár týždňov mi kamarát rozprával historku, ktorú končil slovami „Som sa vygenil a tá piča jebnutá mi povedala, že ma ľúbi.“ To sa len tak nevidí...

16 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

Sudruzko, tak si ma potesil... minule som ti vytykal, ze bolo malo detailov, teraz to bolo fajnovejsie.
Basorka morka, sucha homolka... ta rana od policky nad postelou v tom jej genialnom hraskovom mozgu asi prehodila nejaku vyhybku a teraz namiesto "uz musim ist" hovori "lubim ta".
Ale i tak še da, tha ne? Naspat cesta nemozna, napred sa ist musi!

-- kamikatze -- povedal(a)...

dobré... len prečo vylučuješ že dobrý jebač a prachy sa nemôžu zlúčiť v jednej a tej istej osobe? :D

Anonymný povedal(a)...

kami,
to je jednoduche - dobry jebac ktory je zaroven v baliku nebude mat zaujem zasuvat stale do tej istej Hlupej, vies? Lovaty stary chren si potrebuje vydrzovat pipku ktoru bude mat na ukazovanie ako mu visi na ramene a tej je fu(c)k, ze mu visi aj jeho vetchy pipik v gatiach. Pipka je zabezpecena, beha si na novom aute, nosi pekne satocky, nemusi chodit do prace a moze si uzivat s mladym a vykonnym (aj ked nezabezpecenym) samcekom. Ved kto iny by chcel Hlupu a peknu pipku po svojom boku, a na co? Tie su na pretiahnutie alebo ukazovanie, nie na zmysluplny partnersky vztah, co si budeme navravat! Ale ak si sikovna, pekna a mudra, moze sa ti postastit partner co bude chciet vztah s tebou a bude mat oboje... lenze ten pribeh bol o Hlupej :-)))
apropos, aky je tvoj nick na Pokeci, haaa?

-- kamikatze -- povedal(a)...

tymto udajom sa o mne nic nedozvies, len to co pocuvam, nie je tam ani fotka ani ine zaujimave informacie (prihlasena naposledy som teraz, len aby som sa o tom uistila)

in-finity... a ak ta to zaujima tak pod tym istym nickom som aj na partneroch, kam obcas zajdem.

Anonymný povedal(a)...

Heeeej samovrazedna atentanicka a ty poznas niekoho takeho kto je dobry a zazobany jebac?:)

Zdravym doktorko.Ako sa mame?:))

-- kamikatze -- povedal(a)...

vapno, ked mozem otazku - na teba sedi ktora z tych dvoch moznosti? :D

Anonymný povedal(a)...

kamikatze

Teba neucili ze na otazku sa odpoveda odpovedou a nie otazkou?:))Nebudem ako tuto Doktorko a nebudem sa chvalit:))len sa skromne priznam,ze som chudobny ako kostolna mys:))staci?:)mimochodom,mozes mi teraz zodpovedat moju otazku?:) dakujem

Anonymný povedal(a)...

Wayy to go!
Takze zhrnutie, ja len tak, ci spravne chapem…Pokecolog, prijemne navonany kolinskou Barabas, vlasy zacesane hrebenom zelenkavej farby zastrceny v bocnom vrecku, ulysnejsi usmev, servilny uklon a bidoska za klobukom. Perfekt gentleman? Ci ako? Ako paci sa mi tato stranka, ale vzdy ma zaujimala jedna vec. To musi byt neskutocne vzrusujuce, ego dobijajuce a naplnajuce mat nejaku tupu cipusku. V podstate im je dobre, aspon tym cielavedomejsim chuzam urcite.Aspon ma kto moderovat televizne noviny, nizkosledovane relacie a necitatelne “stlpceky”. Mne teda vypatlani mladenci z FTVS prisli tak sarmantne hlupi, ze to potlacilo akykolvek vo mne sa skryvajuci pud.

Pokec je zoo…bol to priam mizandricky zazitok…potom sa mi snivalo, ze z obrazovky vyskakuju penisy. Lebo aj som naivna, ked som si myslela, ze 13 rocny chlapcek je naozaj tym, za koho sa vydava…a doslo mi, az ked ho vzrusovali moje temperamentnejsie reakcie natolko, ze mi povedal, ze ho mam vysibat bicikom ako zleho chlapca…v priebehu 30 minut ma zbombardovalo sukromnymi spravami asi 385 uchylov, ktorych asi vzrusovalo moje opravdove pohorsenie. Z 385, bolo 383 pripravenych na okamzitu suloz , uvedomujuc si nasledky nechraneho sexu, jeden sa hral na intelektuala ( hej jeden z tych citajucich novy cas) a a posledny mal obrovsky penis…niezeby som sa ho na to pytala, v podstate to bola uvodna veta. “Ahoj som John a mam velky penis.” Ako inak…to je pri komunikacii cez internet najpodstatnejsie.Myslim, ze kebyze nemal velky penis, ani by som sa s nim ani nebavila.

No ale pointou tohto strucneho prispevku ostava: NECHAPEM ludi, co tam chodia a spravaju sa ako zvery a potom si pokojne lahnu v kockovanom XXL flanelovom pyzame vedla svojej mazelky/manzela. Takze, preco pokec?

Pokecológ povedal(a)...

Seriozne uvazujem ze Vam tu spravim nejake forum, alebo chat, lebo tie prispevky su coraz obsirnejsie priatelia a coraz mimo temu :-)

Mon - som rad ze som po takom dlho citani nasiel na konci pointu prispevku, odpoved na otazku "preco" by mohla zniet napriklad "lebo sa to da, nie je to zakazane" alebo podobne absurdna veta. To, ze tomu nechapes, neznamena ze sa k tomu raz nedostanes.

Anonymný povedal(a)...

mila MON, lebo pokec je ako svedsky stol.. mas to tam vsetko naservirovane, staci si len vybrat podla toho, co ti chuti.

-- kamikatze -- povedal(a)...

vapno - :) nie mna ucia odpovedat otazkou :) ale vazne... som obchodnik a dat na otazku otazku je efektivnejsie ako dat odpoved ;)

ano, poznam, par...

Anonymný povedal(a)...

Ale, ale drahy "pokecolog", stupla som ti na odtlak?
Absurdna odpoved...presne taku som cakala...sam nevies preco. 80% ludi na pokeci je prazdnych a nechavaju sa unasat zivotom a preto su tam,kde su - na pokeci. Asi nebudes vynimkou.

Anonym: Svedske stoly nie su pre labuznikov, ale pre tych, ktori si nemozu dovolit kvalitne jedlo ;)

Anonymný povedal(a)...

poko zelenoocko s gastanovymi ocami? :-O

Pokecológ povedal(a)...

Krc>
No Ty koren, vazne. Prisahal by som ze mala zelene oci v restike, ale na fotkach hnede. Mozno ten typ co ma zmiesane oci, alebo tlaciarensky skriatok :D

Anonymný povedal(a)...

Jasne a cesta bola ultrakratka- na zachod a vzapati si buchla hlavu o policky nad postelou.

Tebe asi pri pisani pomahali ini zeleno-hnedooki skriatkovia, co?

Anette povedal(a)...

Tak tento článok nemal chybu:D
Na tomto sa budem smiať ešte celý týždeň :D