7. 11. 2007

Právnička

Tak na tento článok som sa tešil niekoľko dní. O právnikoch sa hovorí, že sú to bezcharakterné hovada. Čo sa hovorí o právničkách? Chladné, pyšné a povýšenecké. Od dnes ich budem milovať určite viac ako do zadočku. Vitajte v príbehu o Právničke, ktorú som si zaľúbil na prvé oliznutie.

Pokec je mocný nástroj skrývajúci prazvláštne typy osobností. Ak nerátame mňa samozrejme. Dnes budem skromný, venujem všetok svoj očarujúci šarm a sebachválu na charitu. Nech si Ježiš zaobstará novú služobnicu, pretože táto ho veľmi nepočúva. Ak niekto v neho verí, tak nech sa k nemu aj správa s úctou. Nedá sa aj srať, aj na husliach hrať.

Právničku som poznal niekoľko dní, kým som si uvedomil, že z nej spravím výzvu pre samého seba. Oplývala klasickými vlastnosťami, aké sa predpokladajú u právnika. Bola chladná ako pomsta, uštipačná ako zmija a voňala tým typom Oriflame, ktorý sa snáď vyrába už od vzniku spoločnosti. „K takej kočke sa ťažko dostať, na to treba rozum,“ pomyslel som si pri tom, ako mi otiahla ruku z pása pri sledovaní už spomínaného Walk to Remember.

Blondína prirodzenej farby, možno inteligentná, ale neopatrná. Veľké oči jej možno robila silno utiahnutá gumička v cope beztak krásnej hrivy. Keď som ju uvidel na druhom rande tak sa rozžiarili aj moje oči, no moja gumička ostala v krabičke vo vrecku saka. Zatiaľ. Po chvíľke tlachtania o tom aká chce byť úspešná a zamilovať sa, som ju prerušil pozerajúc sa na jej odev slovami: „Máš dobrý vkus.“ Pousmiala sa. „Ďakujem,“ odvetila maximálne neskromne. „...Ako štetka,“ dopovedal som v mysli.

Čižmičky ako vojaci za Uhorska, zlatý opasok, korálky, veľké náušnice, sexy zadoček, plné prsia, jahodovým leskom potreté pery. Celkom príjemný zjav zaváňajúci vidiekom a jednoduchým tokom myšlienok, ktoré sú ľahko regulovateľné a ovplyvniteľné. Nepila. Ani ja, netrebalo. Mala voľný byt, naozaj som veril že Walk to Remember nemá pokračovanie, ktoré si hodlá pozrieť.

Právnička sa smiala očami a snažila sa so mnou komunikovať prostredníctvom narážok, z ktorých rýchlo cúvala. Toto cúvanie malo zrejme spojitosť s jej požiadavkou zasunutia do zadočku. „Ach jaj, vlkov šťastný deň...“ pomyslel som si pri ťahaní ju za vlasy a rozmýšľaní nad tým, ako budem s prázdnym mieškom písať dnes článok.

Ako som si tak uvažoval s vtákom v Právničke ktorá podivne stonala, obzeral som sa po tej krásnej miestnosti vyzdobenej plagátmi s Ježišom. Citáty, farby, láska. Úplne ma to dojalo, takmer som mal chuť kúpiť si kňazskú reverendu, obliecť si ju a ísť sa opiť do mesta a potom baliť dievčatá na diskotéke na biely límec.

Po súloži do tretej najväčšej diery jej tela som už začal aj čítať tie texty v obrázkoch, keďže koncepcia článku sa naplnila a mne neostávalo nič iné, len nájsť jeho ukončenie. Právnička ničím neprekvapila, bola prakticky predvídateľná od prvej pusy tesne vedľa jej bradavice na líci až po posledné „vau, to bolo krásne“. A krásno? „Nie krása rozhoduje o tom koho milujeme ale láska rozhoduje o tom kto je pre nás krásny.“ Diki Ježiš.

21 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

Trapne a nudne. Premenuj to na antikatolicku propagandu. Zda sa, ze nad tym kazdy vecer onanujes.

Anonymný povedal(a)...

krute :)

Anonymný povedal(a)...

tak na vyrocie VOSR si nas mohol trosku viac potesit, sudruzko... nie zle, ale chapem, ze sa tazko da drzat napatie ci uroven s minulymi clankami. Mne tam trosku chybaju take sperky v reci... ako keby sa ti bud nedarili lovit zaujimave kusky, ci dochadzali vsetky super hefty na opisanie danej situacie. No snad sa teda postasti nejaka panna zazracnica (aj ked nemusi byt uz pannou) nech sa zase smejeme pocas celeho clanku! Lovu zdar!

Anonymný povedal(a)...

Mam otazku: o co tu ide v tomto blogu? Akoze fajn , niektore clanky su vtipne , aj ja sa rad vysmievam hlupym radodajkam ale tak vseobecnejsie vzate celkom nechapem o co ide. Dajme tomu ze nie si najskaredsi clovek planety , ze mas trocha lepsi ako priemerny plat a ze ti trocha viac ako priemerne nadrzany. Aky je problem riesit kazdy den nejaku inu? Myslim ze ziadny. A co je na tom zaujimave? Asi to ako cistenie si zubov kazdy den inou kefkou :)

Anonymný povedal(a)...

*... a ze si...

Pokecológ povedal(a)...

Bravó Eric, prirovnať sex čisteniu zubov vždy inou kefkou chce naozaj veľkú dávku nadhľadu :-)

A o čo ide pri blogu?
"Weblog alebo skrátene a neformálnejšie blog je webová aplikácia obsahujúca chronologicky zoradené príspevky. Autor sa nazýva blogger." zdroj: Wikipedia

Ďakujem za názor a vyslovujem prianie, aby si odteraz navštevoval len stránky ktoré sú pre Teba zaujímavé.

Anonymný povedal(a)...

Hehe ja som zamerne cakal chvilu ci pride odpoved lebo presne toto som myslel ze odpovies :-)
Ako nehnevaj sa, nemyslel som to tak ze cele toto nie je vobec zaujimave, alebo ze potrebujem naklikat z Wikipedie co znamena blog :)
Akurat som podotkol ze je vtipne ked nachytas prvu, druhu , tretiu ... tridsiatu na sladke reci a potom o tom napises clanok :) ale to casom prestane byt zaujimave ci nie?

Pokecológ povedal(a)...

Som rád že si počkal. Určite áno, časom aj tak každý zistí, že každá ju má kyslú a vlhkú, že prsia sú stále len dve. Ale každý človek je iný, má iné vlastnosti, iné telo, iné myšlienky. Skús chvíľu porozmýšľať nad čistením zubov a všetkým sexom ktorý si mal v živote. Rovnaké? Potom sem už nechoď. Nerovnaké? Tak príď zas, možno sa nabudúce dočítaš o tom ako to robia černošky, alebo aké je to keď...

Anonymný povedal(a)...

Super :) kazdopadne celkom kvitujem sposob akym pises , nie to celkom vtipne , kvazi chladne , tak z nadhladu ... preto je to pre kopu teenagerov baziacich po nejakej musli extremne atraktivne citat niekoho kto v tom ma taky nadhlad a da sa povedat az rutinu. A este raz musim povedat ze som sa pri citani viacerych clankov fakt bavil, takze po tejto stranke je to fakt dobre ;-)

Inac co ta k tomu stale tak zenie? Hladas nieco co si este nedostal od ziadnej? Alebo ti ziadna nestaci? Alebo proste ten pocit ze si spravis s kazdou co sa ti zachce?

Alebo prave to ze si kazdy treti den (ako vravis) "polozis" inu ti to robi take zaujimave a nestane sa z toho casom ina "cistenie zubov"?

Anonymný povedal(a)...

*...je to celkom vtipne

hmm 2 chyby v 4ch postoch je neklamny znak ze treba ist spat :)
(alebo aspon pred uverejnenim kliknut na nahlad ze? ;-) )
apologize me.

Pokecológ povedal(a)...

Nuz,
vela otazok mas na diskusiu pod clankom, uz sme mimo. Kontaktuj na na ICQ ktore mam v profile ak chces, pripadne na mail, alebo pokec, pretoze nechce sa mi taketo filozoficke uvahy rozpisovat :-)

Anonymný povedal(a)...

hmm ako tak citam tie komentare, tak tipujem ze eric je daka zena, lebo len ona moze mat otazky typu: co ta k tomu vedie, alebo je to daky katolik, ine vysvetlenie nemam...

Kozo povedal(a)...

Prečo každý článok, kde sa spomenie Ježiš a nie je velebený, ale napr. len vedľajšia postava či dekorácia ako tu, musí hneď nejaký postihnutý pasovať za antikatolícku propagandu? Keď napíšem, že som ju trtkal na manželskej posteli jej rodičov a z nocného stolíka sa na mna vyškierala ich svadobná fotka, budem hneď proti rodine?

Anonymný povedal(a)...

polepetko: pretoze dva krat vtip nie je vtip a ty (alebo autor? nevidim rozdiel) sa nejak casto opakujes s tou istou traposinou. Skor mi to priprada tak, ze ti raz nejaka katolicka nedala a mas z toho doteraz traumu. Nuz co, nedala tebe, dala inemu, tak to v zivote chodi, ved to poznas... :-P

Anonymný povedal(a)...

ubohy chlap.. toto trapne chvalenie ci skor vymyslanie je naozaj ubohe..

Anonymný povedal(a)...

fu, tak ako som zbadala ten nadpis, tak som si myslela, ze to bude o mne, ale to bol iny pribeh.......uf:))))))))))))

Anonymný povedal(a)...

JJ, iny...Neviem, ked som si precitala prvy clanok, tak sa mi to zdalo celkom fajn, potom som si precitala vsetky ostatne v jeden den...v podstate je scenar stale ten isty, vtipy sa opakuju, styl sa nerozvija a ziadna zavratna zmena ani prekvapenia sa nedeju, autor je skor narcis ako cynik, a prihody, aj ked pikantne su skor prehnanymi fantaziami mierne zakomplexovaneho muza, ktory sa sice snazi hrat na sofistikovaneho, no vyzera to tak, ze az prilisne prepadol virtualnej realite a uveril vo svoju vlastnu vynimocnost...well, well, well, mozno by to bolo fajn, len chyba trocha sebareflexie.

Uz ma ani nebavi sem prispievat, viem, ze zjavne to poniektorym nebude chybat...anyway good luck
Mon-pravnicka ;)

Pokecológ povedal(a)...

Mon,
je mi nesmierne luto ak tento blog nenaplna Tvoje ocakavania, ale ja vazne nemam zaujem pisat nieco, co by sa Ti pacilo. Kup si peknu knizku plnu prekvapeni, rozvijajucu sa stylom, obsahom, stupnujucu sa.
A Tvoje prispevky budu urcite chybat aspon mne.

Anonymný povedal(a)...

chcelo by to novy clanok..nejako to tu zacina upadat al.to sa mi len zda? :)

Anonymný povedal(a)...

Hah Mon, ty si tusim vsade. ;)

Anonymný povedal(a)...

Eric, a hlúpym radoberkom sa tiež tád zasmeješ? :_)