19. 12. 2008

Vianočná úvaha

Sú to už vaše druhé Vianoce s Pokecológom. Čas pozastaviť sa nad uplynulým rokom, spočítať v notese počet pretiahnutých holiek z pokecu, pozrieť denník nesplnených prianí, urobiť si rozpis ďalších prác, pochváliť sa a sťažnosti vynechať.

Uplynulý rok sa niesol v znamení niekoľkých zmien. Ako každý iný. Prečítal som si svoju minulovianočnú úvahu, aby som videl či som spravil nejaký krok vpred. Zero. Pohľaďme spoločne na moje minuloročné prianie:

Elegantná, moderná tmavovláska. Nemusí mať veľké kozy, ani vždy pripravený pekáč kedy si zažiadam. Stačí raz za dva-tri dni. Takých sú však stovky...


Toho roku som sa k stovke ani až tak nepriblížil ako som pôvodne chcel, no môžem povedať, že som stretol pár zaujímavých vnútorne krásnych holiek. Tú výnimočnú, ktorá si teraz číta tieto riadky a smeje sa svojimi jebavými očami pozdravujem ;-) Neviem čím to je, ale už sa mi nedarí tak rýchlo oblbnúť 16ročné žaby, pretože strácam prehľad o tom aké korálky sa nosia, ktorý muzikant je teraz idol a kde majú lacnú marihuanu.

V priebehu uplynulého roka ma kontaktovalo 96 ľudí na ICQ, stránku navštívilo 71 364 návštevníkov, ktorí si pozreli 280 tisíc stránok môjho blogu. Veľa? Málo? To nechávam na vás. Za tento rok napísali o mne jeden článok, ja som napísal len 14 článkov a sťažnosti o ich nedostatku mi chodia dodnes. Teším sa im.

Dovoľte aby som si poprial krásne Vianoce strávené v žene, veselého Silvestra v inej, Nový rok v jej sestre, skrátka nech to bude naďalej pestré... Inak, aj mňa naštívil Ježiš a vykúpil vás, alebo ak chcete nechal mi pre vás darček - od tejto chvíle bez reklamy.

10 komentárov:

Kozo povedal(a)...

Aj Tebe.

P.S: Krásna captcha na mňa vyskočila: bedsets. Máš to nejako symbolické :)

-- kamikatze -- povedal(a)...

ta teta z redakcie ma mohla aspon v clanku tomto blogu citovat presne :D
ked uz nema co robit a browsuje po nete...

Unknown povedal(a)...

šťastný a úspešný rok!
ďakujem za funny chvíľky strávené s Tvojím blogom (niekedy sú noci na intráku dlhé...):)chodím do zlých miestností ked sme sa ešte na pokeci nestretli?!:)

Anonymný povedal(a)...

Aké nostalgické, takmer som bola dojatá k slzám... rekapitulácia hodná chlapíka, čo už len ráta koľko ľudí bolo na jeho stránke a k absolútnemu orgazmu mu stačí aspoň 3x denne si toto číslo opakovať... feši, zdá sa že tvojej hviezde došiel vosk...

Inak v duchu zvykov a novoročnej eufórie prajem: nech sa ti tento rok vráti všetko čo si minulý rok dal...

Anonymný povedal(a)...

Čo robíš, nie je správne!
Ubližuješ sebe aj druhým, poznal si mnoho žien, ale žiadna nebola skutočne tvoja. Si ako bosý chlapec, ktorý prešiel mnoho obchodov, vyskúšal 100 párov topánok, ale žiadne nekúpil a tak chodí bosý a chváli sa koľko topánok mal na nohách :(

Ľudia ako ty sú zlodeji, ktorí kradnú ovocie zo stromov, ale nechcú sa o tie stromy starať. Zneužívajú osamelé, sklamané, závislé, slabé... ženy, dievčatá. Sú to slabosi, ktorí zneužívajú slabosti druhých. Zbaliť 100 báb za rok a „vydržať“ s nimi jednu noc, či deň, čo je na tom hrdinské? Zbaliť 1 a „vydržať“ s ňou celá život – v láske, vernosti, to robí muža mužom.

Tváriš sa ako lovec, ale nie si ním, si sup, ktorí číha na slabé kusy a čaká kým padnú a možno si len korisť, myš, ktorá sa vytešuje, aké „kočky“ po nej idú :(

Pravdepodobne nevydržíš bez baby ani rok, mesiac, možno ani týždeň. Si proste závislý. Keď nájdeš tú pravú a zamiluješ sa, čo spravíš so svojou minulosťou? Bude ťa prenasledovať – v novom živote, v myšlienkach... Ako chceš zachovať vernosť svojej láske (keď príde), alebo myslíš, že nejaká super holka bude chcieť niekoho, komu ide len o to jedno, kto to navyše nehľadá iba u nej?

Ako stojí v jednej knihe...
„Oko sa nenasycuje videním,
ucho sa nenapĺňa počúvaním.“

Nikdy nebudeš mať dosť, budeš chcieť viac, viac zážitkov, viac žien... posúvať hranice, ale kde je láska? Je to závislosť ako alkohol... nikdy nemáš dosť, neovládneš sa, nevzdáš sa ho a časom už piješ iba aby si zabudol že piješ...

Je taký krásny pojem, ktorý si môžeš nájsť v slovníku: Adikcia - krátkodobá úľava, ktorá vyvoláva dlhodobú závislosť. To je presne to čo môžeš spôsobiť druhým a na čo si možno sám doplatil.

Prajem ti, aby si spoznal pravdu o sebe a našiel v sebe silu zmeniť sa, alebo aspoň neubližovať druhým.

Anonymný povedal(a)...

PRECITALA SOM SI TO...

Pokecológ povedal(a)...

Anonymna s adikciou - sestra predstavena, este jeden odsek a zaspal by som, ale inak to bolo super, skoro to mnou hlo.

Anonymný povedal(a)...

v niektorom commente som pisal ze mas urcite dlhodobejsi vztah a preto pises tak malo.. tak zelam nech ti to vydrzi :]

co napisala 'sestra predstavena' je sice scasti pravda.. ale treba podotknut ze na pokeci su baby ktore robia to iste co ty a nikto ich neodsudzuje :) asi preto ze o tom nikto nevie - nemaju zalozeny blog :]

Anonymný povedal(a)...

Vcera som si precitala vsetky tvoje clanky a pride mi to hra na Matkina. Jasne, ironia a sarkazmus su teraz v mode ;).
Moralku komentovat nebudem lebo som vcelku liberal. Ale jedno co ma zaujalo je, preco by normalny clovek spaval s kade-kym,aj hociakou "riňou" len preto, ze sa tvari ako "pokecolog".

Anonymný povedal(a)...

Tak toto bolo teda fakt dobré, aspoň niečo čo sa dá čítať na tomto blogu je, hmm konečne dačo fajn ..:-D