22. 9. 2009

Vaša Jasnosť

Medzi Lozornom a Plaveckým Štvrtkom som stratil súdnosť. Súhlasil som so stretnutím s mojou fanynkou. Hovorím si, aj tak nemám čo robiť v pondelok, tak sa zastavím, aby som poctil svoj falus jej prítomnosťou. Plný očakávania a semena som sa približoval k miestu stretnutia, nejakej reštaurácii, kde keby horelo tak sa skoro nič nestane, lebo stoly a stoličky boli kovové. Prekvapenie...


Priatelia, nepriatelia a ostatní,
dovoľte mi aby som Vám oznámil senzačnú novinku. V uplynulých hodinách sa mi podarilo po dôkladnej príprave a náročnom realizovaní splniť si sen. Spoznal som jednu z deviantných autoriek nového slovenského webu, ktorý vznikol síce len nedávno, ale už teraz na seba viaže aj niektoré holky z pokecu. Kefoval som s Vašou Jasnosťou :D

Vaša Jasnosť, ako sa rada necháva titulovať, je mladá pipka, ktorá študuje vysokú školu, píše s troma kamarátmi už spomínaný blog a dobre fajčí. Používa sofistikované slová, je sarkastická, cynická mrda s veľkými kozami, ktorá chcela so mnou nadviazať spoluprácu. Myslel som síce pozitívne ako HIV test Matky Terezy, no takú ponuku ako na mňa vytasila som nečakal.


„Nechcel by si písať pre deviantov?“
„Ani piči,“ pomyslel som si už tradične a odpovedal som so záujmom: „Váááu, a to je kto?“ Lebo ak niečo ako Slovenské občianske združenie pre posilňovanie mravov a ľudskosti, tak som zapálený pre vec ako fakľa hneď.“
„To je čo zas?,“ hodila Jasnosť medzi rečou, otvárajúc pohotovo notebook.
„Ty nevieš kto je Milan Šupa - víťaz najhoršieho blogu na humne za tento mesiac?“
Nevedela. Po pár riadkoch textu sa začala nepríčetne smiať, ako keby bečiace jahňa išlo na bicykli s kockatými kolesami. Jej tyrkysové* oči boli veľmi príjemné a s pribúdajúcim množstvom vína čoraz viac koketné.
* - Tip farebného škriatka: táto farba dostala svoje meno podľa vzácneho kameňa tejto farby. Opýtaj sa mamičky, či nemá prsteň s tyrkysom, aby si si mohol túto farbu dobre pozrieť.

Janosť nie je typ, ktorej stačí k peknému večeru knižka, hrnček čaju a dlhé objatie. Potrebuje zábavu (nie takú). Slovné prestrelky, narážky a doberačky. Keď jej došlo, že z našej spolupráce bude leda tak senzačný sex, vzdala prehováranie ma na pisateľskú kariéru.

„Teraz, keď si odmietol spoluprácu, aké máme možnosti?“ štebotla klipkajúc.
„Napijeme sa fľaše jedu a budeme dúfať, že ten ďalší život bude lepší. Piješ prvá.“ riekol som bez mihnutia oka podávajúc jej červené víno. Znova úsmev, teraz sa mi zdal iný. Krajší a lepší.
„Usmievaš sa kvôli mne, alebo sa v Tebe pohli venušine guličky?“ dal som posledný klinček do rakvy a v juboxe mohli zapnúť „Už ma obkľučujú...“

Už už to vyzeralo, že sa z nás stanu kamoši. Odprevadil som ju na taxík, odviezol som sa s ňou. Na zadnom sedadle sme sa začali ošahávať a ja už som vedel, že sa blíži čas na výron a to môj vták nemal ani hodinky. Keď sme vystúpili, Jasnosť odomkla vchod, ja som sa šupol v odprevádzacej reči dnu... chvíľu sme sa doberali a potom kľakla na kolená. Neprosila, hltala.

Ďakujem za povolenie zverejniť článok, i keď si si ho určite predstavovala inak :D

29 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

mas pochvalu:D

Anonymný povedal(a)...

aj odo mna

Anonymný povedal(a)...

cool:))

Gremlionka povedal(a)...

Skvelé }:-)

v v povedal(a)...

velmi pekne :) nech zije Jej Jasnost :)

Carnivora povedal(a)...

Nebolo to ako s Hrošíkom ?

Anonymný povedal(a)...

...hmm ty si nieco ako Barney Stinson...

Anonymný povedal(a)...

"Vasa Jasnost" s odpovedou dlho necakala :)

Gremlionka povedal(a)...

Prečo mám tichý dojem, že Jej Jasnosti to písanie až tak nesedí?

Pokecológ povedal(a)...

Mäsožravý - nie, bolo to lepšie ;-)

Gremlionka - tiché dojmy sa predsa nezverejňujú ;-)

Carnivora povedal(a)...

Lepšie a Väčšie ?

Anonymný povedal(a)...

Story je fajn, ale mám dojem, ako by si skončil v polovici, ostatné úlovky si až tak nešetril, čakala som od teba niečo viac ,, na tvrdo ,, (musela naozaj dobre ,, hltať,, keď ) si bol taký mierny :-))a od nej zase, že to nebude taká ,, ľahká ,, korisť, ale že ťa trošku aspoň potrápi.

PS : a čo sa týka jej písania, môže sa od Teba učiť
PS 1 : Pretahol si aj tú reportérku, čo robila trochu dávnejšie s tebou rozhovor pre jeden nemenovaný časopis ?

K.

Pokecológ povedal(a)...

Milá Ku,
som charakter, keď viem, že to prečíta tak si ju predsa nepohnevám :-) Nebola ľahká, to len moje články sú, aby sa nečítali ťažko.

Anonymný povedal(a)...

No neviem, či to chápem správne, ale ak by si bol ozaj úprimný tak by sa asi veľmi nepotešila však :-)?

A s tým ,, charakterom,, ... to bolo milé.

Nechce sa Ti (len) pokecať ?
kassie444

K.

To Ku bolo zámerné ?

Anonymný povedal(a)...

Aj ja si myslim, ze si to mohol trosku tvrdsie... proste tvojim stylom :) Ved pozri na jej text :) ona to chcela pisat pekne tvrdo ironicko-cynicky s jej vlastnym bohorovnym nadhladom drsnej zvrhlej suky, ale akosi jej to nevyslo... (len tak medzi nami, jej texty su stale o tom istom, ci pise o SS alebo o ab-so-luuutne o hocicom, aj ked zas taky Rytmus by sa niecomu od nej urcite priucil...) ;DD

ps: ...ci ti snad padla do oka?! :)

Anonymný povedal(a)...

Zacala som Tvoje story citat od tejto poslednej az po tu prvu. Osobne sa mi Tvoj dar reci celkom paci. Je to arogantne ako ja. Ale chyba tomu trochen stavy. Tie prve su fajn ale posledne su uz nejake suchsie co ma celkom sklamalo. Tak isto ako aj to ze rok 2007 bol pre Teba najplodnejsi zatial co tento rok nic moc. Mozno to bude aj tym ze Ti asik pomalicky taha na 30. (pokial si v komentoch pisal pravdu tak v r. 2007 si mal okolo 25) No ale tak uvidime co bude dalej, osobne by som sa velmi potesila dalsimi pribehmi. ;) Tia

Anonymný povedal(a)...

POKECOLÓG TY SI SYMPAťAK PROSTE ;) Na tvojich príbehoch chytám ujeby :D Zaujmavé písanie, máš veľký talent. Držím palce, len tak ďalej ! :D

Anonymný povedal(a)...

Príjemná rozprávka na dobrú noc. Pár krát som sa "seriózne" zasmial. Viac pravdy počuť na tlačovke hocakej politickej strany, na druhej strane, aj Bukowski by ti mohol závidieť.

Unknown povedal(a)...

mne sa to lubilo...len nedavno som na to natrafila, ale uz som stihla precitat vsetky Tvoje clanky,Pokecolog.chvalim Ta:)...no bola by som strasne zvedava jak vyzeras, ved ako citam vsetky baby dostanes tak lahko!?

Wortex povedal(a)...

pri tvojich príbehoch sa vždy pekne pobavím

Anonymný povedal(a)...

Chlapec sa drží spiatky, lebo mu lepí, že by mu to tiež natrela. :-) Veď už aj prezradila jeho sedlácku fintu - vykladať na stôl kľúše od "nemecvkého auta". Trtko. :-)))))

Wortex povedal(a)...

Pokecolog poznáš film Libertine? Odporúčam pozri si ho, pripomínaš mi hlavnú postavu :)

Anonymný povedal(a)...

Skúšal si už niekedy polohu ,, vlka ,, ?

Nepoznáš to ?

Stojíš pri diere a zavýjaš .... :-)

K.

Anonymný povedal(a)...

Pred nejakou dobou som ti písal reakciu na to čo robíš a s čím sa tu snažíš podeliť.

Možno len pre upresnenie, nie som žena, už vôbec nie matka a ani predstavený nie som. Som obyčajný chalan, muž, ktorému je smutno, keď vidí ako si ľudia (najmä mladí) navzájom ničia životy v túžbe po šťastí, aspoň chvíľkovom. Mnoho dievčat, žien, čo takto žijú (alebo túžia žiť, pri čítaní týchto článkov) budú matky a budú aj „predstavené“ svojich detí.

Nebudete sa potom hanbiť za minulosť – pred milujúcim manželom, manželkou, pred deťmi? Možno stretnete niekoho z náhodných známostí keď budete v kruhu svojej novozaloženej rodiny, možno on, ona sa nebude tajiť minulosťou, pretože pre neho je ten svet ešte stále reálny, ešte stále v ňom žije. Nakoľko tieto chvíľkové dobrodružstvá upevnia vaše dlhotrvajúce, možno celoživotné vzťahy, keď raz prídu?

Anonymný povedal(a)...

no ako čítam tvoje príbehy, tak som aj celkom rada, že som ťa na pokeci nestretla :D
ale keď som natrafila prvýkrát na tvoj blog, tak som si radšej väčšinu príbehov prečítala, či sa tam niekde nenájdem :D, lebo na pokeci som nepatrila zrovna medzi "slušné" dievčatá :D

Anonymný povedal(a)...

pocuj ty co pises ze si normalny chalan a ze ti je smutno ked vidis ako si ludia nicia zivoty chod sa najebat a zabavit nech vies o com je zivot a pokecolog uz by sa ti patrilo novy clanok dat tu....!

Anonymný povedal(a)...

Ty odporný hajzel, je obrovský rozdiel, keď píšeš o niekom, koho nikto nepozná, alebo o autorke blogu, ktorú pozná x ľudí. Teraz budú tisícky mladých ľudí vedieť, že ti húlila a že ti hltala...toto sa ti raz vráti...Jej Jasnoť môže mať raz takého akčného priateľa, že si ťa nájde a spraví s tebou krátky proces ty lajno

Anonymný povedal(a)...

Je obrovský rozdiel, ak píšeš o niekom, koho nikto nepozná, a o autorke blogu, ktorú pozná x ľudí. Teraz tisícky mladých ľudí vie, že ti húlila a že ti hltala. Ako sa ona teraz môže cítiť? A keď sa raz stane napríklad vplyvnou političkou, možno aj prezidentkou, môžeš jej s tým odrovnať kariéru, na to si nemyslel?

Anonymný povedal(a)...

ty si zrejme neuvedomuješ, čo robíš....ty si zosmiešnil REÁLNU osobu, ktorá je vzorom pre mladých ľudí....zničil si jej život....si krutý cynik