25. 7. 2007

Hnedá

Občas aj ten najväčší talent zakopne a rozmláti si papuľu na cimpr campr. Ale padáme preto, aby sme mohli vstať, takže sa nič hrozné nestalo. Tento príbeh je pre mňa neveselý, pre mojich neprajníkov, feministické krúžky a niekoľko sklamaných žien veselá príhoda. Stalo sa to nedávno, keď som cestoval v teplom počasí do iného mesta.

Rád neobmedzujem pole svojej pôsobnosti na jedno miesto, navštevujem cudzie kraje v záujme detailného preskúmania demografických údajov žien. Hnedú som spracovával na pokeci približne 6 týždňov, plus mínus nejaké SMS. Keď som sa s ňou stretol, bolo som vo vytržení. Usmievala sa na mňa pohľadná tmavovlasá kráska, s dlhými nohami, riflovými mini šortkami a zeleným nanukom ktorý mi clonil výhľad do výstrihu. Tvár mala ako rozprávočka, oči jej iskrili šantením. Taký typ si predstavujem vo filme „Dieťa uväznené v žene“.

Hnedá mala na sebe dosť veľa nezmyselných kožených doplnkov, rôzne retiazky, visiace kožky, celý čas skackala okolo mňa ako neposedné dieťa. Vedel som, že sa na niečo teší, no v tej chvíli som netušil na čo. Možno berie drogy.

Previedla ma mestom v ktorom bývala a s predstieraným záujmom, podobne ako pri počúvaní už mnohých, som sa prechádzal po meste v ktorom som kedysi býval dosť často. Dom v ktorom bývala ma prekvapil svojím prepychom a bazénom v záhrade. Rozhodne to nebola žiadna kostolná myš. „Prachaté slečny sa motajú okolo prachatých pánov. Tí mávajú zaujímavé požiadavky z mojich skúseností. Tak to bude rozhodne elitná milovníčka,“ premýšľal som pri pohári vína. Neviem ako to robia, ale vždy keď prídem na návštevu, tak sme sami. (občas so psom)

Po niekoľkých povinných zdvorilostných frázach a lichôtkach sme sa ocitli v spálni. Bolo mi to divné, pretože to naozaj bola veľmi krásna miestnosť, skoro až nehodná mojej skazenej osoby. „Určite majú viac spální.“ Chvíľu sme sa laškovali a potom otvorila nejaký prečudesný šuflíček v ktorom bolo toľko vibrátorov a sexuálnych pomôcok, až som myslel že sa mi len zazdala nejaká scéna z posledného porna ktoré som videl. „Vyber si,“ riekla nedočkavým hlasom a dedinsky nevinným pohľadom v očiach. Vybral som si. Po chvíli „sendviča“, kde som hral rolu hornej časti a môj parťák namiesto vzdychania vibroval, navrhla výmenu.

Bolo to fajn, v sexe som celkom labužník a preto som neodmietol. Hnedá kričala ako zmyslov zbavená, ten hlučný typ, ktorý prekričí aj kosačku a nemiluje sa s nikým keď nie je v dome sama. Úplne krásny zážitok pokazil záver, keď som ho vytiahol. A tu sa dostávame k negustióznemu poznaniu, prečo je Hnedá vlastne hnedou...

1 komentár:

Anonymný povedal(a)...

pekne pekne :-D... zapalka style rulezz :-D