9. 7. 2007

Vážna

Vážnu som poznal vďaka mojej škole. Študovala o pár ročníkov nižšie, takže nebolo ťažké dostať sa k nej. Jednoduchá zámienka – prenechanie kníh a skúseností starším žiakom pre mladú a neskúsenú žiačku. Svet je plný príležitostí, stačí sa ich len chopiť. Pri prvom kontakte som skoro spadol z nôh, veľmi krásna, upravená, vysoká tmavovláska s vlnitými vlasmi a veľkými očami sa na mňa milo usmievala. Vyzerala ako z kabaretu, takého francúzskeho. Prišlo mi celkom ľúto, že som nemal v ten deň aspoň lesklé hodinky, alebo elegantné topánky.

Pozval som ju na obed, na ktorom som sa dozvedel, že je vážna. Seriózna, strnulá, bez záujmu o tangá a zlo. „Výzva.“ pomyslel som si pri počúvaní jej zážitkov zo svätého prijímania a laškovným natáčaním kúska svojej hrivy na prst. Rozprávala hlboko posadeným hlasom s úplnou zanietenosťou o tom, ako by dievčatá nemali svoje tangá vystavovať na obdiv, rovnako seriózne o sekundu na to preberala politickú situáciu. Rozhodne bola dominantná osoba pri rozhovore, kde som sa len tíško prizeral a vyzliekal ju očami. „Vyzliekaš ma očami?“ riekla pomedzi všetky tie veci, ktoré som dovtedy ignoroval. Ostal som úplne prekvapený, ako to krásne odhadla. „Len do spodného prádla,“ riekol som s úškrnom a odpil si z minerálky.

S Vážnou som písal dlhé týždne, zväčša poobede. Celkom mi to padlo, že nemusím byť do rána hore, ako kvôli Drobcovi. Bolo okaté, že to nebude ľahké, do kariet mi nehral ani fakt, že má priateľa. A tak sa jedného krásneho dňa rozhodla, že ho opustí. Ale nie kvôli mne. „Kvôli mužom, muži sú svine,“ plakala mi na ramene o tretej ráno v bare po šiestom víne. Odprevadil som ju na internát, starostlivo pobozkal na čelo a nechal hygienické vreckovky na rozmazaný make-up. Istý čas zanevrela na písanie, tak som sa uchýlil k osobným stretnutiam pod rôznymi zámienkami. Očividne ju moja spoločnosť prinášajúca dobrú náladu tešila, dokonca aj jej spolubývajúcu som pár krát rozosmial. Myslím že to bola asi tretia, alebo štvrtá návšteva, ktorá ukázala Vážnej pravú tvár.

Vážna bola sama na izbe, zúčastňovala sa akéhosi prieskumu na internete politického charakteru. Nuda. Tak som sa posadil na posteľ a čítal som nejaký pohodený časopis. „Fíha,“ podumal som si keď som našiel erotický test, dokonca aj s jej zakrúžkovanými výsledkami. Bola to riadna bohyňa sexu. Ako sa neskôr ukázalo, bola to pravda. Chvíľu sme sa naťahovali na časopise, potom ma nečakane hodila na posteľ a vyskočila na mňa. „Chcem aby si vedel, že sa to už nezopakuje,“ riekla dravo vyzliekajúc zo mňa zvršky. O niekoľko minút jazdila ako kovboj Zuffalo Blil. Telo mala krásne, v živote sa mi pošťastilo len pár podobných kusov vidieť naživo. Toto som však aj cítil, najmä sťahy pri jej orgazme, počas ktorého mi skoro odhryzla ucho. Skvelú jazdu nočným internátom zakončila lacným „zavolám Ti“, čo prehodila pomedzi obliekanie a návratom k internetovému prieskumu. Chvíľu som ležal a predstavoval si, aké by to bolo s jej spolubývajúcou...

10 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

komu je dobre :)

Anonymný povedal(a)...

dobre pises...ale o blbostiach...:) som cakala,ze opises nejake vymlete babenky z pokecu a ty takto...aj ked niektore zrejme vymlete boli,co??? :)

štazi povedal(a)...

hej a naraz si sa zobudil a ruka v šerbliku neee ??? :D:D:D

Anonymný povedal(a)...

je to ok. az na to ze clovek caka trosku viac. je to az prilis pravdive na to aby to bola pravda.

Anonymný povedal(a)...

Perfektny blog, davno som sa tak nenasmial. Nehovoriac o tvojom style pisania ... je vyborny.

B1L1nc3 povedal(a)...

dobre dávaš ;)

Anonymný povedal(a)...

no uznawam ta......mozes mi pls napisat kolko mas rokow?.....janicek21....fasa pribehy

Pokecológ povedal(a)...

Môj vek nie je dôležitý, ale dajme tomu, že mám niečo okolo 25 rokov.

Anonymný povedal(a)...

No to prisaham bohu cural som ked som to cital .. niezeby to bolo smiesne ale stylom akym to pises .. no klobuk dole ... otazka pre mna je je to vsetko pravda ?

Nikol povedal(a)...

Nezaľúbil si sa do nej? Alebo do nejakej inej?